Italian girl

Denna underbara söndag har jag spenderat i Uddevalla där jag har firat min älskade Emelies 20-års dag. Jag måste säga att mina presenter var alltför ljuvliga. En rosa fickplunta som passar perfekt i bh:n om man skulle vilja ha med sig lite eget gott på krogen, en ful docka som skulle föreställa en påskkärring och en rökt makrill. Vem kan låta bli att älska mig för min kreativitet? Det bjöds på hamburgare man själv fick kombinera så jag ersatte mitt kött med tre ostskivor och min burgare blev ytterst delikat. Till efterrätt bjöds det pågudomlig jordgubbstårta.

När jag kommit av bussen i stan och skulle tända en cigg upptäckte jag till min förskräckelse att mitt ciggpaket trillat ur på bussen vilket inte var så roligt eftersom allt i stan är stängt vid 12-tiden. Jag tvingades därför fråga en utländsk man som satt på busshållplatsen om han hade en cigg att avvara, det hade han. Han berömde mina skor och frågade mig var jag kom ifrån, när jag sa att jag var helsvensk blev han förvånad Enligt honom kunde svenskar inte klä sig så han trodde absolut att jag var ifrån Italien då jag såg så modeinriktad och stilren ut.

Nu sitter jag ivarje fall på mitt rum och dricker te. Det smakar underbart och känns skönt i min hals som börjat göra väldigt ont. Jag förstår inte varför jag blir sjuk hela tiden.



Arrivederci

/Sam Hilton

Lena Meyer Landrut

Jag älskade förra årets vinnarlåt och jag älskar även detta årets vinnarlåt. Jag tycker hon var överlägset bäst och jag är dökär i låten. Har redan hunnit lyssna på den ett tiotal gånger sedan finalen avgjordes. Sjukt söt var hon med. Nu ska jag sova så att det äntligen blir söndag så det kan bli vardag så det kan bli helg igen.


I went everywhere for you
I even did my hair for you
I bought new underwear, they’re blue
And I wore ‘em just the other day

Love, you know I’ll fight for you
I left on the porch light for you
Whether you are sweet or cruel
I’m gonna love you either way

Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love
Like a satellite, I’m in an orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your love

Love, I got it bad for you
I saved the best I have for you
You sometimes make me sad and blue
Wouldn’t have it any other way

Love, my aim is straight and true
Cupid’s arrow is just for you
I even painted my toe nails for you
I did it just the other day

Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love
Like a satellite I’m in an orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your love
Oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love

Where you go, I’ll follow
You set the pace, we’ll take it fast and slow
I’ll follow in your way,
You got me, you got me
A force more powerful than gravity
It’s physics, there’s no escape

Love, my aim is straight and true
Cupid’s arrow is just for you
I even painted my toe nails for you
I did it just the other day

Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love
Like a satellite I’m in orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your
Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love
Love, love, love, love, love








/Sam Hilton

Valentina Zelyaeva By Jeffrey Graetsch For W Korea June 2010

Vad är det med de asiatiska magasinen och deras shoots? De får fan alltid till det!





/Alexis Blom

Angered

I torsdags tog Angeredsgymnasiet studeten. Var där och kollade på Ninnis och Brians utspring. Sedan bar det av hem till Ninni på hennes studentmottagning. Alla blev dynggoa och drog in till stan och shottade på. Kvällen slutade upp hemma hos Deji där vi hade sköna och djupa diskussioner.

Bilderna är roffade från Philippa
/Alexis Blom

I'm a free bitch baby



Love love love

/Sam Hilton

Manifesto of Little Mons†ers


/Alexis Blom

.

Jag är död
/Sam Hilton

I'm a loser in love so baby raise a glass to mend all the broken hearts of all my fucked up friends

Uppenbarlighet. Något evident, tydligt eller markant. Allt är dock inte uppenbart. Som all trauma och tragik i Onsala den senaste veckan. När jag de få gånger tänker till och ser mig själv från ett yttre perspektiv är jag en väldigt ouppenbar människa, som flyr från sina problem. Det är det jag gjort under de senaste dagarna. Flytt från vimmel och uppstyrda tillställningar och bara spenderat tid i det tidlösa Onsala. Ett ytterligare tydligt tecken på min naivitet är att jag självklart inte förstår att det kan skapas nya problem på ställen som Onsala. En annan ganska ouppenbar tanke är att jag suttit i timmar och klurat ut hur jag ska skriva detta inlägg. Till och med dagar. Och att jag i och med detta inlägg skulle ha lagt upp en bild på när diskmaskinen svämmade över på grund av att vi använde vanligt diskmedel, i brist på annat. Ganska ouppenbart. Men för att återgå till ämnet om uppenbara och icke uppenbara saker så kan jag berätta att sommaren 09 kommer att bli en otroligt bra sommar. Kanske den bästa. Sommaren 09 kommer jag spendera med massor av grymma typer. Jag känner på mig att sommaren 09 kommer att bli spännande, men också ensam och jävligt fylld av fylla. Citat som "to experience heaven, you must also experience hell" finner sig ganska passande. Sommaren 09 kommer bli fabulös. Fast vänta lite... Är det inte 2010? Jo det är ju faktiskt det. Och det är något Uppenbart att jag själv är medveten om att det inte är 2009. Det anmärkningsvärda i det jag skriver är att denna sommaren 10 börjar precis som den sommaren 09. Och jag jag både hoppas och inte hoppas att sommaren 10, kommer bli den samma som sommaren 09. Första inlägget i Fashionmonsters nya kategori Notifications.
/Alexis Blom

Alexis, where are yoooou?

Nu tycker jag att Alexis får se till att ta sig hem från Onsala, blogga och hjälpa mig att välja peruk! Det här är inte okej och jag vill dricka vin i solen men den här mannen är tydligen för upptagen för det! Jag äter god ost och hostar som en gammal tant som rökt sen hon var tolv. Snart ska jag ut i solen.

Här får ni en gammal bild på Alexis.




CIAOCIAO

/SAM HILTON

Wigs wigs wigs.

Jag har nyss beställt ett par nya skor på Nelly som jag är störtkär i. Min syster beställde exakt likadana... Det går absolut inte för sig att dela skor i det här hushållet och vi kommer vara så söta med våra twins skor. Jag räknar med att få dem på fredag och då ska dem provfestas!



Älskar dem redan.

Nu ska jag i varje fall alldeles strax bege mig in till stan för att spendera pengar. Jag skall köpa ny peruk, svart läppstift, svart nagellack, fina strumpbyxor och lite basplagg mm. Hatar att det är så blåsigt ute, jag trodde sommaren var här buhu. PUSSPUSS



/ Sam Hilton

coco

Kom precis hem från Jasmine. Vi har denna underbara fredagskväll suttit hemma i jasmines mysiga soffa och kollat på American Psycho och Coco Chanel. Helt underbart. Coco Chanel var så bra, kan inte fatta att jag inte sett den förrens nu, eller dem. Vi kollade på båda delarna och jag är störtkär. Nu är min plan att lägga mig och sova i typ 2 timmar innan jag ska bege mig till Tyskland.

 


KISSES&GOOOOOODNIGHT MONSTERS

/SAM HILTON

Friday, I'm in love.

Jag är faktiskt väldigt bakis. Jag sitter här med en kopp te och jag behöver gå på toa men jag orkar inte resa på mig. Är sjukt sugen på pizza! Så jag funderar på att dra ner och köpa det, hehehhehe är typ 20 meter från en, helt underbart på bakfyllan!!! Men men, jag lär ju inte orka gå dit och hämta när jag inte ens orkar gå på toa så får se hur det blir med det. Det var allt för mig för tillfället, måste ringa min mor nu innan hon blir galen.

The one and only, GaGa mmmmm



KISSKISS

/SAM HILTON

thursday

Efter en dags kalsongsäljande har jag begett mig till uddevalla för att gå på Soho. Så sug på den ni, älskar mitt kreditkort. Grattis till Liza för övrigt hon är sämst!



/Sam Hilton

Just keep your head above, swim

Kikar runt på baddräkter för lite inspiration. Måste införskaffa en snarast om värmen ska hålla i sig, WOHOW.

Från Peacocks

 

 

Zimmermann



Red Carter Glam

 

Karla Colletto

 

 

 

/ Sam Hilton



She starts her new diet, of liquor and dick

När jag inte har lust att sova kan det se ut såhär.




Idag hade jag utbildning på mitt nya jobb, jag är fett pepp på att börja imorn. Kim var också där så efter alltihop stod vi utanför och kedjerökte och snacka skit i ungefär en timme tills Alexis kom ut och ville gluffsa i sig cheeseburgare. Vi följde då vår ledare mot McDonalds för att sedan, med hans två cheeseburgare, slå oss ner i gräset vid domkyrkan. Där satt vi kedjerökandes i solen och njöt av livet När Alexis lunch var över lämnade han mig och Kim i solen där vi de följande fyra timmarna diskuterade allt mellan himmel och jord. Så efter flera timmars diskuterande kom Biimbo för att hänga med mig. Jag föreslog att vi skulle gå på bio... Tillbaka fick jag förslaget ÖL. Vi drog därför till chez för att ta oss några kalla underbara öl i den härliga solen. Därefter begav vi oss till Nordstan för lite shopping. När detta var avklarat begav vi oss hem till våra små krypin. Jag såg världens mest meningslösa film med mamma. Äppelkriget. Väldigt annorlunda och väldigt konstig.

Det var allt för mig.

 

xoxo

/Sam Hilton


Hard Times

Mitt liv går utför och har nog inte varit så här dumt någonsin. Jag går över nya gränser hela tiden, och inte på ett positivt sätt! JAG ÄR EN GLAD MÄNNISKA, men jag sabbar allt för mig själv hela tiden och jag är trött på det! Jag ska ta tag i mitt liv, rensa upp och leva som den glada människa jag egentligen är! Jag är galen som glad med, men på ett bra sätt! Har just kollat igenom första året på min bilddagbok och jag blir glad bara av att se det! Och min blogg! den var så fin i början, glad och härlig! Förstår inte vad som hände. Eller, iof, kärlek. Kärlek suger och jag önskar jag var en vampyr som kunde stänga av känslorna. Tyvärr går det ju inte, men förr var jag glad, även fast jag var krossad. JAG SAKNAR DET. JAG VAR ROLIG!

Ta en titt på mitt gamla glada bloggjag! http://mantharin.blogg.se/2006/june/

HAHA, här var jag och Alexis jätteroliga och jättesmå. Det var bästa tiden i mitt liv! VI HADE SÅ JÄVLA ROLIGT!!!



 

 

/ SAM HILTON


Amanda Lepore Tush Magazine #2

Lepore som 90-talets största supermodeller. She's them all!


/Alexis Blom

Annedals höga toppar

Är så duktig på att hitta foton, detta är en från Sigrids ära i fredags


http://alltellernagonting.blogg.se/

/Alexis Blom

POKERFACE

Sitter i uddevalla med mitt nytatuerade hakkors och lyssnar på lady gaga. Jag borde inte dricka. Det slutar aldrig bra. Men just nu har jag öl och jag dricker den med glädje. TROTS MITT HAKKORS. Hata mig! mina nya tatueringar är uddevallas hetaste ämne för tillfället.

KISSS BITCHES

/ Sam Hilton, hon med hakkorset........... punkt

Yesterday wasn't the same without my gun

Skapligt udda kväll igår. Började med årets första utefest i Annedal som slutade upp med polis och hysteri. Sedan drog vi vidare till Linné och det är efter detta det blir kolsvart. Eller ja, jag minns något svagt om Ardiles-trion och något om Orgia. Men inte mer än så. Dagens återställare består endast och absolut endast av ett kilo lösgodis, fyra liter coca och Instängd 2. Yes det var dags att gå i ide. Puss/Alexis Blom

Super Lover

Har äntligen vaknat till liv efter några koppar kaffe. Efter firandet hemma hos Johanna drog vi vidare till invigning at terassen på PUSH. Minttushottar, P2's och banjos i en blandad kompott. Hell yeah, Patricio blev utslängd, Johanna blev dyngrak och vi andra slutade upp på Mc Donalds (känns som att det är det enda jag bloggar om just nu, sena kvällar och cheeseburgare). Idag satsar vi på att bli tjocka på chips och godis och imorgon är det dags att rensa stan på kläder och attiraljer. Även dags att fira att fira Sigrids födelsedag! x

/Alexis Blom

Let's pull some lines and rock all night long

Karlsson har födelsedagsfest och sedan blir det terassinvigning i city. Lady GaGa's nya låt är på och vi laddar med massa vin. Ses ute i dimman inatt!


I hate the truth so give me a dose of bullshit


Vet inte riktigt vart jag ska börja, och inte vart jag ska sluta heller för den delen. Och hennes fantastiska headlines! "There's one thing I hate more than money; the truth. So give me a dose of bullshit" och "We've locked all the freaks out" var bara grädden på moset. Det går inte riktigt att beskriva med ord hur det var att se och träffa detta mysterium. Så därför tror jag att jag bara lämnar det som det är. Har inte riktigt hunnit att smälta hela händelsen och nu, väl tillbaka i Göteborg känns allting bara väldigt, väldigt vemodigt. Så nu går vi vidare och blickar framåt mot nya trevliga händelser. Men jag kan med högsta ärlighet säga att det var de bästa pengarna jag spenderat i hela mitt materialistiska liv. Och jag skulle tveklöst betalat det dubbla. Minst.

Förfest i loungen.

Gaga


Efterfest på Hells Kitchen

Och en helnatt på Collage

/Alexis Blom

.



/Sam Hilton

THE FUCKING QUEEN



HELT JÄVLA GRYM. Bästa jag sett i hela mitt liv. DOG. Mer klipp och bilder kommer.

PUSSSSSSSSSSS SOM FAN.

/Sam Hilton

Nu kör vi!

Nu jävlar kör vi så det ryker till tusen!!!!!!!!!!!!
/Alexis Blom

Once you kill a cow you gotta make a burger

Lilllördagen började med lite vin hemma hos Philippa. Vi gick sedan vidare till Bliss och mötte upp Bianca och Boberg. Hängde en stund, drack några GT. Värt att nämna var att Simons dam Linnea var väldigt, väldigt dyngad. Sedan drog vi vidare till Nivå, shottade Fernet (?!) och diskuterade jobb med Wångstedt. Kvällen slutade på Peacocks Dekadens och efter det gick vi självfallet förbi Mc Donalds. Det är efter detta det mysteriska börjar. Jag skickar hatsms till Ninni, ringer på Grevinnan och av en händelse råkar gå förbi Chez Ami. Självklart är den hålan stängd men jag lyckas ta mig in och somnar på en soffa. Var tillslut hemma vid sex/sju tiden i morse och då har jag tappat min mobil. Score! Nu är det dags för packning, imorgon blir det GaGa. x

/Alexis Blom

la capital de Suecia

Drar nu. Ska ha så jävla roligt. PUSSPUSS



/ Sam Hilton

The Queen in McQueen

GAAAAAAAAAAAAAAH. GAAAAAAAAAAAAAAAH. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.
1 dag, 19 timmar, 40 minuter kvar till insläpp. DÖR.



/ Sam Hilton

Sams Valborg

Min valborg spenderades i Nice och Monaco. Vi hyrde en liten lägenhet i Nice som var väldigt mysig och behaglig att bo i. På lördagen och söndagen tog vi tåget till Monaco där vi var på ett såkallat historiskt grand prix där man fick se gamla formel bilar tävla. Ytterst trevligt!



Banan är byggd på gatorna i Monaco så det är lite fräckt. och lyxbåtarna är ju inte att leka med.......













På söndagen satt vi på en annan läktare där man såg lite bättre, mysigt mysigt. Under lördagen var det bara tidskval om startplaceringarna vilket inte alltid är så kul. Det är oftast inga som krockar eller så (skadeglädjeee!) och det är ju vad man vill se höhö. Men en lyckades snurra till och paja fronten innan jag somnade...

På söndagen var själva tävlingen och alla körde som galningar. Jag, min mor och min syster var dock sega på morgonen så vi åkte inte till Monaco förrens vid 3 tiden. Far min var där från klockan 9 och han fick tydligen se många krockar och till och med slagsmål på banan. Inte alls kul! Här kommer bilder från söndagen i vart fall.







När racen var över drog vi till depån och chilla bland bilarna, yäy.



Jag vill ha en bil som man vevar igång :((((((((



Här var en av vinnarna.









Min pappa tvingade mig att fotografera alla, ALLA, AAAAAAAAAAALLLA bilar... men detta får räcka. Ni fattar hur dem såg ut.

Måndagen spenderade vi i Nice.



Gillade typ.. Stolparna med gubbar på haha.







Det satt en ful bugge utklädd till kamel/julgran på torget som gjorde konstiga ljud med kamelens huvud...



Efter detta stack vi till lägenheten en stund innan vi gav oss iväg till gamla stan, eller vieux nice som det kallas. Orkade dock inte ta med mig kameran då för det spöregnade.. Det var skitfint och påminnde lite om Agde, där min farmor bor. Smala gator, färgglada hus, massa småaffärer. Därefter gick vi hem igen för att laga lite mat. Jag hittade sojafärs i affären och blev glad. Fyllde auberginer med denna och dem blev guuuuuuuuuuuuudomliga! Sedan satte jag och min syster oss framför varsin dator och spelade Sims. PRIMA.

Nu ska jag skölja ur min hårfärg ur håret och hoppas på ett lyckat resultat.

CIAOCIAO

/ Sam Hilton



Work, work, work

Ställde klockan på nio i morse. Pluspoäng till mig. Gick upp för att göra ett nytt försök att hitta inspiration från franska modebloggar. Blev att jag läste Avenykoll istället. Big no. Jag har i alla fall flängt runt på stan hela dagen och fått tag i mer fjädrar och etnomönstrade sjalar. Score på den i alla fall. Hann med en öl i vad vi låtsades vara sol på SoHo med Bianca också. Nu skriker min mor svordomar på franska från vardagsrummet. Bäst att kolla vad det är som står på... x

/Alexis Blom

Lady GaGa i senaste V Fashion Magazine



/Alexis Blom

Vogue Nippon: Juni 10

Raquel Zimmerman, Caroline Trentini OCH Nicolas Hault...


...mm den killen känner vi igen. Om en pojke och Skins säger väl det mesta.
/Alexis Blom

Long live the Queen


06.30: Kom ut ur garderoben

En jävligt tung valborg. Och jag gömde mig i garderoben. Bokstavligen talat. Efter ett antal glas vin, hotshots och mojitos bestämde jag mig för att smyga in i en garderob och gömma mig för Mongo-Malin. I rädsla somnade jag självklart i garderoben och alla andra gick vidare till Peacock. Vaknade upp halv sju i morse och bestämde mig för att det var dags att gå hem till mitt. Idag har jag invigt maj månad med en fet pizza och tusen liter coca. Inte så jävla lugnt...

Stelt uppstyrda kring bordet

Johanna, Nathalie med kvällens värdinna

Ännu mer stelt uppstyrda... Fast det var ändå en fet valborg.
/Alexis Blom

Velvet Magazine: Ragnhild Jevne

Modellen Ragnhild Jevne erövrar ett sepiskt lanskap i ett par armadillos. Dör en liten smula...
/Alexis Blom