cicero+styrbordbabord





















/Sam Hilton

redddd



/Sam Hilton

Working bitch

Är nyss hemkommen från jobbet, är sjukt bakis. Mår inte alls bra. Så nu ska jag ta mig en powernap innan jag börjar fixa iordning mig för BÅTEN. Bilder från gårdagen kommer också efter min powernap. Så tills desssssssss, PUSSPUSS

/Sam Hilton

Drunk and free

Ska strax bege mig till jobbet men här kommer ett smakprov på gårdagen.



Jag söp väck 700, awesome!

/Sam Hilton

Nulägesrapport

Hej. Gud. Sitter på kontoret för tillfället. Eller snarare nu och enda fram till klockan sex ikväll. Ja ni, igår gick vi ut lite grann. Trodde vi! Det slutade på båten där vi dansade till remix's av Britney Spears (?!) och sedan gick vi hem och sov vid femtiden. Nu är det inte så farligt, beror nog på att fyllan ej är över än. Haha. Önskar att jag kunde ta beslag på lite plagg från Rad Houranis höstkollektion. Titta här, en liten video på en minut. Jättefint!



Nu ska jag springa ner och köpa cola, massor av bananer och dextrosol. Go, go, go!

/ Alexis Blom

Cicerooor oro oreooroe

Drar och tar några bärs med Alexis. WE RULE. Tyvärr verkar det som att bilderna från igår aldrig kommer publiceras då min kamera har fått fnatt och raderat allt.




Ikväll blir det iaf bilder, av hög kvalité.

PUSSPUSS SÅLÄNGE

/Sam Hilton

Smoking hot Julia Pogodina i senaste Black





Blackfab!

/ Alexis Blom

Goodnight bitches

Nu ska jag sova. Min dag har varit otroligt trevlig och jag har gjort massa roliga saker. Imorgon blir det jobb och grillning med fina vänner! SEN ÄR DET ONSDAG OCH DET ÄR DÅ DET HÄNDER! DET ÄR NU DET HÄNDER!

KISSES

/Sam Hilton

CMONCMON

Nu har jag inhandlat min peruk. Det blev en rödbrun. Jag är mycket stolt. Befinner mig nu i uddevalla där jag dricker lite vin och dylikt, ska snart träffa mitt ägg. Bilder kommer imorn.

KISSKISS

/Sam Hilton

Kate ♥

Jag älskar festival. Och jag älskar Kate Moss. Här är hon på Glastonbury. Absolutely fucking wonderful.


via knightcat


/ Alexis Blom

Party in the woods

Gårkvällen spenderades i slottskogen där vi firade Sigrids vän Amandas 21-års dag. Det bjöds på bubbel och öl. Alla blev för fulla och vi talade om jordens undergång. Kvällen slutade tidigt, vi var i säng redan runt 1-tiden. Nu ska Alexis till jobbet och Sam ska köpa chokladbollar och peruk i stan. Här kommer lite bilder.











/Sam Hilton & Alexis Blom

work work fashion baby

Jag ser inte fram emot att jobba 11-18 idag faktiskt. Har typ inte sovit någonting men när jag väl sovit har jag drömt sjuka drömmar. Nu dricker jag te med förhoppningar på att bli piggare. Efter badet igår tog jag mig några partier chicago och beredskap med familjen innan Alexis kom på besök. Vi åt goda mackor, chips och såg på Meet Joe Black. Jag tycker Brad Pitt är så himla söt i den. Som en liten skolppojke. Nåväl. Nu måste jag sminka mig osv.

Kiss Kisssssss

/Sam Hilton

Cheap Saturday

Bästa sättet att bota bakfyllan är att bada. Därför gjorde vi det. Vi badade, solade lite, planerade och åt lite mat.


Nu ska jag dricka te, röka en cigarett och INTE kolla på fotbolls VM. 

/ Alexis Blom

When I read about the evils of drinking, I gave up reading.

Årets midsommar firade vi med Sams föräldrar och vänner. Jasmine och Malin var med en stund också. Det var faktiskt väldigt fett och vid tretiden, efter massa mat och en skön fylla, däckade vi i sängen.

Leguanen var också med en stund

Vi lekte förövrigt den fetaste leken någonsin! Tanken är att man ska stoppa in en tampong i varje kind och sedan dricka öl. Den som dricker upp sin öl snabbast vinner givetvis därmed tävlingen.



Nu ska vi dra och bada med Jasmine och Denniskorv. Hoppas det är varmt!

/ Sam Hilton & Alexis Blom


Bitch

Alexis Blom är en bitch och kommer absolut inte få några julklappar.
Bilder från igår kommer lite senare, sjuk kväll!

/Sam Hilton

SOMMAR

Är lagom trött på det falska trevliga. Vill bara spy. Blääää. Nu är det i alla fall midsommar, Ska ner och bada lite med Jasmine och Frank. Efter det ska det bli midsommarsfirande. Här kommer två bilder från igår, när jag var full. Vi satt och diskuterade att foton utan ansikten är så väldigt mycket finare än om ansiktena skulle varit med. 



/ Alexis Blom

Midsommar.

Min och Alexis shoppingrunda imorse blev aldrig av. Jag föll in i skönaste bakfyllesömnen någonsin och vaknade till liv vid 11. Senaste timmen har jag spenderat i köket där jag har förberett min egna lilla smörgåstårta. Den ser delikat ut! Ska strax ställa mig där igen för att rulla vegfärsbullar och steka falafel. Min mat kommer bli bäst! Älskar att det är fint väder för en gångs skull, men jag saknar en midsommarstång. Får leta upp en lite senare ikväll att dansa runt. Snart kommer Alexis och då ska vi fylla våra magar med diverse godsaker.


Glad midsommar monsters!


/Sam Hilton


Bakfull

Jag lyckades ragga med mig Alexis ut på krogen igår för att ta några öl, men när vi väl var ute bestämde vi oss för att bli jättefulla. Mira och Viktor var med men dem gled vi ifrån senare mot kvällen. Kändes väldigt konstigt att alla glodde på mig då jag ännu inte hunnit vänja mig vid min hårfärg, I'm a smurf!! Nu är klockan tio i åtta och jag förstår inte vad jag gör uppe nu egentligen men om två timmar ska jag in till stan och shoppa med min partner in chrimeee innan midsommarfirandet börjar på allvar! Ska nog ta en liten tupplur till innan jag drar. Men här kommer en liten bild på mitt hår, det kommer bättre lite senare så denna får duga tills vidare!




KISSES

/Sam Hilton


Blue

Sitter med hårfärg i håret nu, har ingen aning om hur det kommer bli. Om det blir sjögräs av det blir jag besviken.




KISSSKISSS

/SAM HILTON

eh-eh-eh

Förresten. Har ni inte gjort det på ett tag eller aldrig någonsin måste ni läsa våra beskrivningar av varandra. Klicka på länkarna nedan så öppnas dem i nytt fönster. ÄLSKAR DEM. och nu ska jag sova på riktigt.

Sam Hilton
Alexis Blom


/Sam Hilton

Goodnight and go

Why'd you have to be so cute
It's impossible to ignore you
Must you make me laugh so much
It's bad enough we get along so well
Say goodnight and go

ja. Godnatt, jag har lyckats slita mig från mitt pokémon nu.

/Sam Hilton

Disco

Alexis är på Styrbord Babord och festar gärnet. Själv sitter jag här, inlindad i en zebrafilt med magen fylld med äpplejuice och spelar Pokémon. Jag ångrar att jag inte gick med, hatar att jag slipade båt. Kommer antagligen ha världens träningsvärk imorgon. Midsommar är snart här och sen går året mot mörkare tider igen. Jag vill bygga mig en egen midsommarstång i år, sen ska jag välta den när jag dansar runt på morgonkvisten kommande dag med mitt turkosa hår. Tänkte lägga upp en bild från förra årets midsommar men jag hittade ingen. Den spenderades tydligen dock i Uddevalla då jag har en bild från dagen efter där. En bild på en rumpa haha. Så typiskt mig. Ni får därför en nästan ett år gammal bild på mig bara för att jag älskar mig själv.



Nåväl, vissa dansar, andra spelar.



Nattinatti hejhåhejhå som en gubbe sa till mig förut.

/Sam Hilton

boat

En kvinna är inte gjord för att slipa undersidan av en 50ft lång monsterbåt, bara så ni vet!

/Sam Hilton

Ohla

Några år gammal fashion a la turqoise. Jag hoppas min färgning blir lyckad för jag har just börjat älska turkost. Måste skaffa mig en ny garderob att matcha med.  Nu bär det av till båten där jag ska utföra slavjobb för min fader.

 

 

 

LOVE

/Sam Hilton


alors on danse

Steg precis upp ur min säng efter att ha snoozat i typ en timme. Sitter och planerar morgondagens inköp nu. Jag tror jag har bestämt mig för att köra på turkost hår. Tror det kommer vara lite roligt nu när det kommer vara en pastellsommar med roliga ögonskuggor och färgade ögonfransar. Kommer bli färgsprakande. Jag ska även inhandla lite grejs att pryda mina kläder med. Sen kommer det väl bli en sådär femtioelva spontanköp som vanligt men det är sånt som gör vardagen.


Nu ska jag göra mig redo för stan och lite jobb.

KISSLÖV

/Sam Hilton

je voudrais nicotine, s'il vous plaît.

Je fume, je finis par croire que comme cette cigarette noire je te nuis ma beauté.
Nos poumons gris, nos poumons noirs, qu'est-ce qu'on s'en fou puisque demain , c'est la fin de l'été.


/Sam Hilton

Milano, Milano!

Har det tråkigt, vill inte somna, tittar på förra veckans Fashion och längtar tills på fredag.


/ Alexis Blom

inactive



via. mau-fashion, ELLE Canada & lastnightstrash


/ Alexis Blom


Peacock

Sitter här och kollar runt på olika påfåglar. Jag ska nämligen tatuera mig inom kort. En färgsprakande påfågel. Sitter även och funderar på vad jag ska göra med mitt hår. Blonderade det häromdagen med ett ganska fult resultat och funderar därför på någon rolig pastellfärgstoning. Typ lila, turkos, orange eller grönt. Vet inte, och jag kan inte bestämma mig!


Nu ska jag ta mig en kopp te för att sedan spela lite Pokémon innan jag beger mig ut i trädgården för att slita.
KISSKISS

/Sam Hilton

The rockstar


/ Alexis Blom

The drunk & the startender

Igår, som nästan alltid annars, spontankrökade vi. Man liksom gör det i Göteborg. Vi hängde hemma hos mig, lyssnade på GaGa och bestämde oss för att vi skulle börja att älska att hata denna stad- vi drog till Slottskogen. Kvällen slutade på Röda Sten, Sam var för full och jag var bartender. Det var fett.




Ikväll ska vi till någon ladugård på landet och fira Jasmines bemärkelsedag. Ciao!

two men, two women




/ Alexis Blom

Caligula

Igår var det Jasmines födelsedag, den firades på Styrbord Babord. Makthaverskan och Hästpojken förgyllde kvällen. Jag har aldrig tidigare haft en trevligare utekväll. Så mycket roligt folk, så fin musik, så mycket alkohol, puss & kram av Henrik Berggren. Underbart helt enkelt. Vi följde med konstiga män till mölndal. Vi somnade på vagnen från mölndal till stan och hamna i angered. Jag flörtade till mig en kanelbulle för att mätta Julias mage. Jag och Alexis kom hem till mig vid 7 tiden då vi tydligen hade glömt stänga ytterdörren. Hade för övrigt världens fulaste tant-byxor på mig men jag var glad ändå!










LOVELOVELOVE

/Sam Hilton

Arabian Dream

Jag har så jävla ont i min rygg, Sam med. Igår hade vi spontankrök i stan. Köpte massa fina pinaler som vi visar senare. Nu ska vi bleka hår, jobba, och röka Elecsyr. Tja!



/ Alexis Blom

Fucked

 

Inatt har jag knullat så nu var det inte en vecka sedan längre. Hade det varit med den här mannen hade jag dött.

 

/Sam Hilton


Tribute to our beloved and passed away Alejandro



/ Fashionmonsters

Summerlove

Vi spelade Krocket till en början. Sam är bäst, 2-0 WOW. Det blev lite varmt så vi tog oss ett bad. KALLT. 15 grader.

















/ Fashionmonsters

Möglig ost & måndag

Jag har precis förtärt tre mackor med castello mögelost. Det smakade utsökt. Jag är glad idag, solen skiner och jag väntar på att Alexis ska komma hit. Vi ska bada och spela Krocket!

/Sam Hilton

Avant-Garde?

Jag och Sam tog en långpromenad i fuktiga, gråa Göteborg för någon timma sen. Vi gjorde upp veckoplaner och bokade in allt som behöver bokas in. Nu sitter jag här och letar inspiration... Tittar igenom Ann Demeulemeester, Rad Hourani, Alexander McQueen och Gareth Pughs tre senaste kollektioner. Döööör. Måste skapa, måste skapa, måste skapa. Jag är För rastlös och kan inte komma på vad det är jag behöver komma på. Imorgon ska jag bada och spela crocket. Måste göra nåt som får proppen i mitt sinne att försvinna. Hoppas crocket är lösningen.



/ Alexis Blom

Todd Lynn F/W 2010

Mmmmmmmmmmm. Vår och sommarkollektionen visas i september på London Fashion Week. Ska bli spännande!


/ Alexis Blom

Men are men, are men. A soldier is a soldier

Är helt sönder och skriver sammanfattningar. Hatar sammanfattningar. Men en rolig nyhet är att jag kommit en bra bit in på mina memoarer- Mitt liv som circusartist. I torsdags var jag som sagt på Nef. Hade en störtskön kväll. Igår fyllde bella Ninni år, vi firade på grekiska Mykonos och sedan helnatt på Peacock. Kan för övrigt berätta att jag somnade på vagnen hem och åkte sammanlagt till tre ändhållplatser. Var hemma halv åtta i morse och gick upp tio för släktkalas. Ett glas rött och en fyra whiskey fick lösa mina problem. Här är mobilkamerat ifrån torsdagen.




/  Alexis Blom

Rainy day

Kom precis hem från Jasmine. Vi har myst med Finding Neverland denna regniga kväll. Filmen är underbar och jag får gåshud bara jag tänker på den. Helt perfekt. Jag älskar sagor och jag ska vara ung för evigt.

 

/ Sam Hilton


Etno


Ingen man
ingen kvinna
Kan vara så vacker
kan vara så mäktig
Utan att drabbas av undergång

Nu firar vi litet idag. Ska till Nef med mina fina Melinda & Maja. Imorgon ska jag vaxa mig, köpa en dräkt och beställa biljetter till ett än så länge hemligt resmål. A bientot'

/ Alexis Blom

AAarghh




Jag har typ inte knullat på en vecka nu.
Ha-Ha-Ha

/Fashionwh0re, Sam Ullared Hilton

Love and art

It is in the theory of perception that we have established our bond. Or the lie, I should say, for which we kill. We are nothing without our image. Without our projection. Without the spiritual hologram of who we perceive ourselves to be, or to became rather, in the future...

/ Alexis Blom

Alejandro premieré



Marvelous!

/ Fashionmonsters

Favorit i repris



/ Fashionmonsters

Countdown; 6h 30min: GaGa Klein Alejandro





/Alexis Blom

Remarkable things those little humans...



/Alexis Blom

Dan efter dan efter dopparedan

Jag tror det var sommaren 2008 som jag och Simon helt slumpmässigt satt på en vagn i stan då en bekant till honom klev på. De började prata om allt möjligt och efter ett tag frågade den bekanta hur Simon trivdes på Sjölins. Simon berättade då att han bytt skola på grund av olika anledningar. Då började den bekanta prata om hur han själv valde att hoppa av Sjölins och även om allt som rörde denna mytomspunna skola. Simon gjorde en gest mot mig och sa snabbt att även jag gick på Sjölins. "Klarar du tre år på Sjölins utan att det slutat med att du sagt upp kontakten med dina föräldrar, gått och blivit psykiskt sjuk eller knarkat ihjäl dig kommer du att klara det mesta i livet" sa då den bekanta till mig. Nu sitter jag här, två dagar efter studenten med en fet huvudvärk och smuts under naglarna. Väldigt vemodig. Jag är redo för nya äventyr och jag tackar mina vänner, klasskamrater och föräldrar som stått ut med mig under dessa tre totalt vettlösa åren. Tack, tack, tack!


/Alexis Blom

Act and pretend

Min kamera ligger hos Alexis och han är seg på att ta sig hem. Så fort jag återfått min kamera kommer ett mycket mysigt inlägg med massa fina bilder från Alexis student som var awesome. Just nu peppar jag inför Ullevi ikväll. Kommer bl grymt att se Johnossi igen, dem är så fina. Kommer bli kul med Joan Jett och Green Day också men fan vad jag är inne i Johnossi nu. MMMM.

Poolen är på fyllning och när vattnet blivit lite varmare ska jag ha ett fett poolparty.

Pusspuss

/Sam Hilton

onsdag

Jag har badat och solat idag. Nu är jag brun och sugen på mer bad. Glöm inte Alexis utspring imorgon ; 13:30 på Sjölins Gymnasium.

/Sam Hilton

måndag


Jag, Sam Hilton, började min måndag på Chez med Biimbo och Hanna.



Sedan begav jag mig till Ciciero där jag mötte upp Alexis och Philippa




Vi begav oss mot Queen



Jag såg jääääääääättefull ut



Efter några öl där begav vi oss till Rockbaren där vi levde livet.



Vi träffade mysiga människor.



Jag poserade i den lila soffan.



Det var en mycket fin kväll med mycket alkohol och trevligt sällskap.

KISSKISSKISS

/Sam Hilton

Luftrörsinfektion



/Sam Hilton