I fyllan och villan

Synd att jag inte hade med mig kameran igår. Jag var på Luxx. En K-fylla. Snodde helrör. Bråkade över GaGa. Hamnade i slagsmål. Blev utslängd. Glömde jackan. Frös. Nu ska jag kedjeröka och filosofera. 

/ Alexis Blom

Bonjour, je m'appelle Lanvin

Hysteri. Går bara att älska. Stämningen inne på kollektionens avdelning är något för sig. Typ. Alla försöker att ta till vara på sina femton minuter så gott det går. Pratar i telefon. Väljer fel storlekar. Tar för många kläder av samma modell. Spiller kaffe. Svättas. Blöder. Gråter. Lanvin x H&M slog nog rekordet.

/ Alexis Blom

Everybody gets a unicorn

 

Dags för lite MMA-träning. Ingen framgång med vare sig symaskinsproblemet eller materialförslag till mina monstersulor. Sökandet fortsätter imorgon.

 

/Sam Hilton


back with crap

 

Försöker vara kreativ. Har klippt, nålat, fixat & donat. Fungerar symaskinen? svar: -nej.

ARG

Ska nu göra ett besök i sybutiken på frölunda torg för att rådfråga om maskinen och förhoppningsvis få tag i lite nytt vackert tyg. Planerar även ett besök hos skomakaren för tips om material till en fet fet fet sula.

xoxo

/Sam Hilton


.

I'm in love. In love with the japanese. Talanted. Comme des Garçons. I've spent the hole night watching meaningless True Blood and will spend the next two hours with 'L'amour fou' and Yves Saint Laurent. *can't sleep*

/ Alexis Blom

Den där Alexander...Det har gått flera veckor av funderringar och grubblande kring vårkollektionen från Alexander McQueen utan att jag diskuterat den något vidare. Jag har liksom inte riktigt vetat vad jag skulle kunnat skriva eller säga, och varit rädd att förhasta mig. Men med enkel ärlighet tyckte jag inte från ett första ögonkast att Sarah Burton hade lyckats bevara McQueens extravaganca. Om det är för den gemena layouten eller för kläderna visste jag inte.

För inte så länge sedan fick jag reda på att Sarah Burton arbetat tillsammans med McQueen enda från startskottet och att hon skulle varit den som stod teamet närmast. Rykten eller inte så gav jag det ett nytt försök och kände med tiden att kollektionen var någorlunda lyckad och när jag lyckats få en överblick om vad resten av alla världens cybermodister ansåg fann jag mig på en relativt jämn nivå.

Nu till sist kan jag inte göra annat än älska Burtons kollektion. Jag är något av en svagis för McQueen och har allvarliga problem att släppa hans för all framtida absens. Men för att försöka vara så objektiv som bara möjligt förmodar jag att min vägran att till en början uppskatta Burton grundas i den fruktansvärt platta modevisningen. Är man van med de tidigare innovativa visningarna som hologrammet med Kate Moss från hösten 06 och de destuktiva kameratornen från Platos Atlantis, för att bara nämna några exempel, tror jag man med en början känner sig skeptisk. Men nu ett tag senare, ett stycke kunnigare, förstår jag enkelhetens skönhet och tycker numera det är ett givet kort som Burton spelade. En hängiven respekt gentemot sin föregångare att enbart fokusera på det som var det viktigaste för McQueen. Vackra klänningar.

Må den brilljanta jäveln vila i frid.

/ Alexis Blom

Fashiontribute: Style of Eye (Don't call me GaGa)/ Alexis Blom

*dör*


I just can't get enough. Vackra, vackra Katie fotograferad av skickliga, skickliga Mario Sorrenti och stylad av begåvade, begåvade Joe McKenna. Jag dööööör. Från italienska Vogue 2006. 

/ Alexis Blom

Facebook is a flawless object... it's for me like a Brancusi

New interview with Karl

/ Alexis Blom

christmas in covent garden

I finished working a bit early today so I had some time over to, for the first time in ages,  just walk around with a cup of coffee and a lit cigarette all by myself. Christmas is standing on our doorstep and I can't wait for holiday in Sweden. 

By the way I recently realised that I have this tremendously big fetish for hands. 

/ Alexis Blom

I'm your prostitute, you gon' get some vol. 2

The video

/ Alexis Blom

yes mother, i'm an exhibitionistDIAMONDS ARE FOREVER CAMDEN LOVE FUCK PIERRE HE'S FAMOUS

/ Alexis Blom

fuckkkk 2nite/ Alexis Blom

2010-11-12 12:39

Har blivit en äcklig liten serienörd. Det har blivit en ritual att gå upp och sätta sig i soffan och kolla på serier innan jag äter frukost. Fy. Varje måndag kollar jag på Deseperate Housewives, på tisdagar Gossip  Girl. För ett halvår sen började titta på Skins och nu har en ny säsong av Misfits börjat på E4. Skjut mig.

/ Alexis Blom

den vardagliga vardagen

/ Alexis Blom

a real killer

via Tomopop

/ Alexis Blom

creative autumn

1. Marc Jacobs (Mrs Jacobs) in Industrie #2 F/W
2. Rose McGowan goes to the circus in Contributor Magazine F/W
3. Jessica Stam photographen by Sølve Sundsbø for "Morning Beauty"

/ Alexis Blom

Monstrerna/ Alexis Blom

världens vackraste man/ Alexis Blom

love, also known as hate/ Alexis Blom

Cleaning out my closet

I love my job, I love my job, I love my job...

Min tillfälliga garderob. Resten av all skit ligger på golvet. Jag. Hatar. Att. Städa. Och förövrigt är jag tvärtrött. Har flängt runt i Camden för att hitta rätt till en så kallad "lägenhetsvisning". London. London. LND. LSD, någon?

/ Alexis Blom

22:26

Two samples from an amazing editorial in latest Material Girl

/ Alexis Blom

word

Tar Magazine, 2009

/ Alexis Blom

Simplicity

Har varit i någon slags mat-och-sov koma de senaste tre dagarna. London life som tar in på mig förmodar jag. Ätit nudlar i ketchup-kompott, stirrat igenom senaste Gossip Girl avsnitten, inhalerat tobaksrök i måttliga mängder, renoverat fashionmonsters, försökt att ignorera tanken på att städa-tvätta-dona och vaknat  ett enstaka gånger av fyrverkerier och smällare. Britterna har just firat Bonfire som, för er som inte redan vet, är deras motsvarighet till våran Valborsmässoafton. Therefor the perfect weekend for homenights infront of the tele with my two best friends Ben and Jerry? Utan tvekan.

För er som vill veta har jag de glada nyheterna att kungöra för er att jag ska på arbetsintervju/utbildning på onsdag nästa vecka. I vanlig ordning tar jag ut lyckan i förskott och tror med automatik att jobbet är mitt, men be tillsammans med mig att jag blir anställd så ger jag er i gengäld gratis boende i London när ni än känner för ett besök. Dags för macaroni n' cheese. Best regards.

Yours sincerely
Alexis Blom

meet Charles Guislain. seventeen-year-old Charles Guislain/ Alexis Blom

Fashiontribute #4

JeanPaul Paula

/ Alexis Blom

Portrait of Merethe Hopland shot in NYC by Michael Donovan

Simplicity, just Simplicity
via FGR

/ Alexis Blom

01:29


01:35. Jag visste inte att man inte kunde ladda upp filmklipp på mer än fem minuter på videofy. Men det hela slutar med att jag säger att jag saknar min Sam och att jag snart kommer till Schweden på besök.

Yours sincerely

Alexis Blom

anxiousy/ Alexis Blom

Lykke till: Melinda & Maja helt nakna!/ Alexis Blom

Tvär

De senaste dagarna har Melinda & Maja från Djungeltrumman varit och hälsat på mig.

De har hängt i mitt sovrum och varit tvärsnygga.

Jag har varit på efterfest hos Chaz och lekt med Buzz Lightyear.
Dem har spelat skivor på en klubb i Shoreditch
Och vi har turistat. De är deras första resa till London. Vi har även varit modemedvetna och hängt på Brick Lane och druckit öl i lounge:iga miljöer, men det har jag inga foton ifrån för tillfället. Nu är tjejerna hemma i Sverige och jag ska gå till skolan och vara duktig, så duktig.

/ Alexis Blom


Im your prostitute, you gon' get some/ Alexis Blom

death of fashion

halloween is some heavy shit here in LND.

/ Alexis Blom