Fett


afterpartying.

/ Alexis Blom

Belles de Jour


Ligger i soffan och tittar på Gossip Girl. Har vinkat av Malin, Fia och Anton vid Green Park och så har jag hunnit med att skolka från skolan. Svenskarna byter av varandra, nu väntar jag på att Melinda och Maja ska landa så jag kan möta upp dem och sedan få sova. I helgen är det Halloween, då ska b-rudarna vara DJ's på en förhoppningsvis fet klubb och jag ska vara deras musa. Kommer bli legendariskt!

/ Alexis Blom

BRICK LANE
/ Alexis Blom

Lanvin for H&M preview

Denna eviga väntar på 23 november. Som att detta gjorde saken bättre. Bara en månad kvar!

/ Alexis Blom

My lovely wife Vivienne


Some friends from Sweden is coming to London tomorrow, going to be fab! Can't wait.

/ Alexis Blom

laundrette

Går runt i London och tvättar mina kläder, är allmänt chic. Kanske även borde besöka en barberare? Bara för att. 

/ Alexis Blom

Douchbag in a box/ Alexis Blom

YOKO * GAGA/ Alexis Blom

GENIAL


/ Alexis Blom

Massuppdatering, jag gillart, nej, men ändå

Okej. Världens bästa helg. Jag har bott i London i tre veckor, bloggar aldrig, och äter skit. Min mobil är sönder och jag har aldrig varit så här långt ifrån technology.

I fredags var vi på en så kallad "douchbagclub" på någon tvärgata till någon tvärgata till Oxford Street. Det kan ju också vara kul, eh. Vi började på en italiensk bar på Poland Steet och jag blev som alltid lite för dygnad. Men det var det värt. Blev uppraggad av två b-rudar från N.Y och var hemma vid åttasnåret dagen efter. Det blir liksom lätt så. I alla fall, det som gjorde helgen så fet var lördagen och söndagen. Lördagen spenderades enbart i soffan med täcke och tråkiga filmer. Dagen efter, söndag, fick jag en random impuls att börja teckna igen. Så jag tecknade och tecknade, lyssnade på franska klassiker med Annabelle och drack mig redlös på kaffe. Solen sken och himlen öppnade sig om vartannat. Jag tror söndag är min nya favoritdag!

Det blir lätt så...

/ Alexis Blom


Gareth Pugh S/S 11


Brilliant as always!

/ Alexis Blom

Lonelydreams+champagne/ Alexis Blom