Alexis Blom

Jag skulle vilja beskriva Alexis Blom som den sista krutongen fylld av kräftsallad man äter till champagnen innan en fin middag. Den där sista krutongen som ser så sjukt god ut som alla vill ta men som ingen vågar röra. Han är den där alla gillar, barn som vuxen, kvinna som man. Ingen kan motstå en sådan frestelse men ingen vågar heller slänga sig över den. 

Alexis lever för att festa, det finns inga gränser för vad han är kapabel till då alkoholen övertagit hans kropp, det finns inga stopp. En kväll med denna man kan sluta hur som helst, dock oftast med minst en cheeseburgare i magen. Han är en sån där varelse som går på olika dieter en vecka då och då för att kunna möla i sig lyxig fyllemat från Göteborgs flottigaste resturanger. Om man bortser från gratis drinkar på krogen är cheeseburgare nog det som gör denna man gladast här i livet. Eller, ja. Gratis drinkar, cheeseburgare och fitta. Dessa tre fenomen, saker eller upplevelser ger nog ungefär lika mycket lycka allihop. Tillsammans bidrar dem till den perfekta kvällen för Alexis, slynan. 

I sina snobbiga kläder som han balanserar upp med rockiga accessoarer blir han oemotståndlig. Han har en kuk och är sjukt party, vad mer behövs? Tillsammans skall vi driva denna katastrofala blogg där vi skall glömma allt vad censur innebär. Helt naket och helt respektlöst skall vi spy ur oss allt vi älskar, hatar och är med om här i livet. 

För både Alexis och mitt egna Hilton arsles bästa hoppas jag det finns sprit i helvetet..

Sam Hilton


Kommentarer
Postat av: Anna

Alex, du kan vart en av dem människor jag har haft lättast att känna för att du är en sån jävla skön typ. Du är verkligen den sista krutongen. Du är verkligen som en valnötsdobbad chokladbit. Den ser lite skum på utsidan men när den väl knäcker till så är den så gudomligt god

2010-01-01 @ 00:49:01
URL: http://facebook.com{annawadman
Postat av: Anne Goliski

Han är den gudomliga mannen på nobelmiddagen bredvid Madeleine som kommer att slicka vackra människor i ansiket med tanke på att han är beyond allting i himmel och jord

2010-01-01 @ 00:56:17
Postat av: F

OH MY G så snygg jag älskar alkt med dig

2010-01-01 @ 01:30:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0