H&M Who?

Nu har H&M i pr-syfte släppt filmklipp på deras nästa sammarbete inför den kommande hösten. Det diskuteras flitigt om vilka desigers tur det är att denna gången höja företagets ribba och namn som Tomas Maier (Bottega Veneta) och Carolina Herrera är väldigt lovande. Fan vad spännande. H&M blir bara större, bättre och vackrare för varje säsong!


/ Alexis Bloom

LOVE

Love Magazine #4 drog till med hela åtta omslag. Gamla nyheter, jag vet, men jag har glömt blogga om det. Jag älskar alla åtta. Agyness Deyn, Lauren Hutton, Rosie Huntington-Whiteley, Kelly Brook, Alessandra Ambrosio, Gisele Bundchen, Sienna Miller och en docka fick bli de utvalda. Här är top tre;



Tvärsnigga!

/ Alexis Bloom

knuckledusters

Älskar connector rings eller knuckleduster rings, vad man nu väljer att kalla dem. Vill ha allihop, men McQueens slår ändå alla.
/Sam Hilton

Antons b-day

I fredags firade vi Antons födelsedag. Vi var på Queer på Park Lane.


P.S. Jag har färgat håret. Svart. Det är skönt att ha tillbaka sina ögonbryn i alla fall.

/ Alexis Bloom

Ack, hur stort är mitt elände

Livet är det elände som pågår mellan fyllorna.

Wearable shoes



1. Olivier Theysken for Nina Ricci F/W 09
2. Alexander McQueen Plato's Atlantis S/S 10


Avantgarde yes, who the f*ck said fashion wasn't fun?/ Alexis Bloom

Bäää



Fårskinn/pilotjackan är ett måste nu till hösten och för er som är fattiga och inte har några pengar rekomenderar jag denna fakeversionen från Lindex. Du får den för mindre än 1000 spänn. (Acnes är dock lite snyggare, så klart. Pris: Lindex x 10)



/ Alexis Bloom

ALEXANDER WANG FALL 2010



/ Alexis Bloom

lörday

I lördags åkte jag hem till världens bästa Karlsson och drack lite vin. Det var så länge sen vi gjorde det så vi samlades upp där. Kvällen började bra och vi åkte sedan till Rubinen och tog ett till glas. Efter en inte så bra runda längs avenyn gick vi till slut till Barsidan. Vi shottade minttu, som jag har hatar, och träffade den vackraste kvinnan jag sett i hela mitt liv. Alla höll med mig. Jag har även fått vissa klagomål på att det enda vi skriver om nu för tiden är hur fett allting är och hur fulla vi är. Därför ska jag försöka ändra på det, kommer på något riktigt bra att skriva, någon gång.

/ Alexis Blom

Top 250

Nu såhär några veckor innan vi flyttar till London finns det inte så mycket att göra bortsett från att gå ut eller att titta på film. Därför bestämde jag och Sam att vi ska checka av så många filmer som möjligt på IMDBs lista på de 250 bästa genom tiderna. Här är de trettio första, de överstrykna har jag sett. Jag tror det var kanske var fem filmer allt som allt som jag hade sett innan vi började.



/ Alexis Bloom

Blommor och en redig fylla

Vi var på båten igår, lyckades få Sam inspelad när hon pratar om... ja, när hon pratar.

/ Alexis Bloom

fashionmonsters @ det är nu det händer



/ Alexis Bloom

WOW


Way out West var hur bra som helst. Detta är ett uruselt filmklipp från M.I.A.s spelning. Jag vet inte riktigt vad jag höll på med men det var väldigt, väldigt bra. Att dansa till Lykke Li med Sigge var också väldigt, väldigt bra. Även fast spelningen inte var så bra. Fredagen slutade upp på Port du Soleil. Jag har ingen aning hur jag kom hem men jag vaknade upp med ett stort sår på knät och Ellinor hade skrubbat upp ansiktet. Kul. I lördags såg vi Die Antwoord på Park Lane och sedan åkte vi hem till Carl och somnade efter en stund. Tillsammans med Elin, Tilda och en plastflamingo. Nu ska jag åka in till stan och träffa Mongo-Malin och kedjeröka tillsammans med en kopp kaffe. Episkt. Vi hörs!

/ Alexis Bloom

lillördag

I onsdags förra veckan åkte jag till Långedrag för att fira att dessa b-rudar flyttar till Stockholm. De ska plugga psykologi och något managementprogram och något annat skitprogram (höhö). Efter detta åkte vi in till båten och blev totaltankade... Efter någon timma ringde Sam mig och jag följde med henne på efterfest och det slutade såhär:


/ Alexis Bloom

Way Out West motherfuckers

Vi är hemma hos Carl och är ASFULLA. Fredagen var fet. Sam kommer inte ihåg någonting och Alexis slutade upp på port du soleil med Ellinor och för mycket sprit. Nu krökar vi på nytt och vi hoppas att se er i mörkret inatt, WE LOVE YOU!
A bientout!
/ Alexis Blom & Sam Hilton

Clever

Hussein Chalayan är ju faktiskt rätt fräck. Han har designat en kappa med inbyggd nedfällbar sovsäck. Perfekt på festival? Eller när man drar på party i skogen kanske.

 

/Sam Hilton


Fur

Alltså jag hade kunnat mörda för den första kappan, och resten av kollektionen med för den delen. DÖR. DÖR.



Viktor&Rolf.


/Sam Hilton

je m'appelle abracadabrant



/ Alexis Bloom

Moving to London

dagar kvar till Fashionmonsters a la London

SNART SNART SNART.
Vi ska rocka och leva. Fashionweek i London och Paris. K-cider i diverse parker. Snygga pojkar. Fashion.

DÖR AV LÄNGTAN.


/Sam Hilton

Way Out West

Nu har vi gått in i den enda värdiga sommarveckan i Göteborg. På torsdag drar Way Out West igång och det är egentligen bara tre uppträdanden jag vill se. Eller nä, det är tre jag vill se so, so bad. Två spelningar i Slottskogen och en klubbspelning

M.I.A - Paper Planes

Lykke Li - I'm Good, I'm Gone


Rebecca & Fiona - Luminary Ones


Nu blir det fan bara jobb enda tills torsdag, så ses vi där. Bisou.

/ Alexis Bloom

I ♥ Rebecca Simonsson


via stureplan.se/bloggar/rebecca

/ Alexis Bloom

Sliten på begäran

Idag har varit en sådan dag som är den perfekta dagenefter dagen. Har lagat god mat och tittat på Amelie från Montmartre. Åh förresten! Jag, Sam och Jasmine hittade ett jätteroligt nöjesfält strax utanför London. En bergochdalbana som jag fastnade för mest heter "Saw - The Ride". Ni kan tänka er själva. Det blir nog en helg där till hösten. Får se till att klämma in det mellan London- och Paris Fashion Week... Hur det nu ska gå!

/ Alexis Bloom

Förfest @ Olivers place


Mobilkamerat



Förfest som slutade försent. Fest vid playan @ Röda Sten. Som Sam skrev gick vi därifrån. Jag har flera blåsor. En rolig video kommer sen, så jag skriver inte mer.

/ Alexis Bloom

night

Igår/imorse GICK jag och Alexis hem från röda sten. Det var sjukt jobbigt.

/Sam Hilton

Jewellery order


I just bought this amazing necklace from topshop.com. Fab!

/ Alexis Bloom

Drömma

Ikväll var jag och Sam på avskedfesten på Drömma i Haga. Vi minglade, drack alldeles för mycket champagne och drog sedan på parkhäng bakom Storan. Min bästa Ellinor var med och jag blev överraskad. Jag hade på mig min H&M-outfit plus egengjord turban. PS. Om en månad flyttar jag till London. xx



/ Alexis Bloom

The September Issue of Vanity Fair: Lady GaGa

/ Alexis Bloom

Homecoming


Är hemma från Emmaboda och är jättetrött. Jag blev såld i Emmaboda, och fick mitt hår gagafierat. Gult alltså. Igårkväll när jag kom hem tömde jag en flaska schampo+balsam och det har ändå inte riktigt försvunnit. fuck. PS. Jag är så jävla trött på Fashionmonsters. Vill kräkas.

/ Alexis Bloom