W H I T E

S I S T A . V I T A . H E L G E N . P Å . M I N . V I T A . M Å N A D. Nu har jag klarat det, en vit måndad. En vit månad, den första månaden, på det första året, på det nya deceniumet. Bara massa gotte i helgen. Jag har bakat, tryckt i mig godis, lagat min första tofurätt, kollat på milleniumtriologin för hundraelfte gången, umgåts med min bror och klappat min katt. Nu är jag rastlös och hungrar efter långa nätter fyllda av rök, whiskey och nakna bröst. Vi hörs imorgon, a bien tout!/ Alexis Blom

lunch på café java/ Alexis Blom

Vintervila

GODMORGON. Jag sitter nu här med en kopp te. Jag dricker inte kaffe förstår ni, jag tycker det smakar skit. Funderar på om jag ska träna innan jag drar in till stan för att lämna min tenta eller om jag ska göra det efteråt. Ett mycket svårt val! Jag ska senare dra till backaplan för att äntligen fixa chipet till mitt DSi så jag kan spela massoooor hela helgen ja ja ja! Senare mot kvällen ska jag på överraskningsfest för min gamla gymnasiekompis som i veckan fyllt 20år. Det ska bli trevligt, och jag ska vara nykter.

Innan helgen är slut kommer ni kunna läsa en ny fashionmisfit! Såååå håll utkik.

KISSKISSS


Sam Hilton


Nere i Paradise Hotel träsket

Sam lämnade kvar en tub med vegetarisk leverpastej här när hon flyttade. Den är goooooooood/ Alexis Blom

it was my ego telling me whySam Hilton

detta är ett inlägg

Idag hämtade jag mitt paket på posten. En iPod Touch. Hmm, okej. Och jag hade seminarium idag. Lite poesi. Därför tänka jag skriva en dikt här från en av Sveriges främsta poeter, Johannes Anyuru.

Du börjar
Sean kickar
sin vers, en av Götets
många najsa osignade-
Fresh! Kung-Fu-
mästaren
sover
balanserande uppochner
på två fingrar:
-Annarsht? Andas Nytt
bit vad
blir det - skit eller
smuts? Diamantstiftet
landar, Made you
look
, alla ballar
ur, Kalle Kladd andas
ut fristil en minut två
tre minuter Wah fett
jag ska lägga nåt som
jag har skrivit också
innan
biten dör och tiden gör med
våra namn

/ Alexis Blom

.

Förresten får ni här en av de låtar som ljuder ur mina högtalare mest för tillfället. Ett av de band jag gillar absolut mest. Jag kommer aldrig glömma p&l 07 då dem stod där vid våffelståndet och jag fick världens härligaste kram av Joshua.Sam Hilton

Schwartz

Nu ska jag ta mig en kopp earl grey och hata västtrafik som gjorde att jag missade min tandläkartid. Ska även börja skriva lite på min hemtenta innan jag tar mig ett litet träningspass framför nip/tuck. Det är härligt att vara ledig. Morgondagens seminarie från 8:15-12:00 kommer dock inte vara lika härligt, men vad gör man inte för kunskap...... He-he-he.Sam Hilton


paradise hotel what?

Okej. Jävligt mycket snack om Paradise Hotel. Jag tycker att programmet är skit. Ändå har jag inte sett ett enda helt avsnitt. Men jag ska ge det ett försök. Paradise Hotel maraton, nu kör vi!

/ Alexis Blom

Who can say

Onsdag morgon. Här sitter jag med "valfrihetens tyranni" och en kopp te. Jag läser om konsumtionssamhället och alla dess valmöjligheter. Det är en intressant bok och den väcker många tankeställningar. Vem tänker egentligen på hur många val vi gör varje dag? Bara när man ska skriva ett inlägg här står man inför en massa val. Man ska välja en rubrik, en inledning, fet stil eller ej. Ska jag ha en bild? ett videoklipp? Vilket språk ska jag använda och hur mycket tid ska jag lägga på det? Vi gör omedvetna val hela tiden. Det känns sjukt om man väl tänker på det! Man väljer hela tiden. Och hur vet man om det är rätt val? Vad är det som får en att välja just det? 

Jag sitter samtidigt som jag läser här med The Horrors skiva Primary Colours på låg volym. Det är också ett val jag gjort. Och eftersom jag inte orkade lägga tid på rubriken tog jag den titel på den låt som spelades när jag började skriva. Detta för att spara tid och enkelt kunna gå vidare till skrivandet. Jösses. Jag har nu valt att ta en paus från läsandet för att sitta här och vräka ur mig massa ord. Nu väljer jag att avsluta inlägget för att förflytta mig till köket med min bok och mitt te för att utveckla mina kunskaper. 

Jag har även valt en bild. Mest för att han är så snygg och det var den första som fanns i min bildmapp.Sam Hilton


snabba cash på allt-i-mobil, konst på stadsan och godis på västtrafik

Hej på er. Nu har jag kommit hem från jobbet. Har haft en sån där dag som börjar dåligt men som slutat bra. Innan jobbet var jag och tittade förbi på Stadsbibiloteket för att se lite konst. Några elever från Medborgarskolan har ställt ut faktiskt väldigt fina målningar. Nu ska jag äta en omelett och sedan ska jag själv måla lite. Puss
/ Alexis Blom

Narcissist

Att skåda vackra pojkar är så mycket puttrigare än att skriva hemtenta i socialpsykologi.

Sam Hilton


Lips like morphineI wanna feel a kiss just crush me,
And break me down.


Sam Hilton


do me

Är på jobbet och har tråkigt./ Alexis Blom

The starsSom ett barn som lekt med sin mors sminkväska.

Sam Hilton


Opera

Den 27:e februari ska jag och Alexis besöka Göteborgs Opera för att spana in Thaïs. Vi ska klä oss i långklänning och frack. Jag hoppas på en kväll att sent glömma.

THAÏS

Opera i tre akter av Jules Massenet (1842–1912). Libretto av Louis Gallet efter en roman av Anatole France.

Länge var Thaïs en av de mest populära operorna, men från mitten av 1900-talet sjönk den långsamt ned i glömska. Under de senaste åren har detta verk fått ett uppsving och flera stora operahus har åter tagit upp det på sin repertoar. Egentligen kan man inte tänka sig en opera som ligger mer i tiden med lyxhunger, skönhetssträvan och längtan efter evig ungdom å ena sidan och religiös askes och fanatism å den andra.

I centrum står den uppburna kurtisanen Thaïs i Alexandria, som känner att hennes stjärnstatus börjar dala. Munken Athanaël blir besatt av att försöka omvända henne till den kristna tron. Detta lyckas, och Thaïs lämnar sitt syndfulla liv för att ta tillflykt i ett kloster. Men under resans gång inser Athanaël att det egentligen är Thaïs kropp han åtrår. De gör båda varsin inre resa, men möts faktiskt aldrig på djupet i denna opera, som fransmannen Jule Massenet kryddat med sin allra mest raffinerade musik.Sam Hilton


(cookie) dough(y) weekendIbland har man otur. Gick och la mig halv tre inatt så var trött när Peter väckte mig vadnuklockanänvarganskatidigtpåmorgonen. Jag skulle tydligen upp till stallet och hjälpa Fia med hästarna. Jag somnade om. Jag fick mitt straff ganska direkt... Fick springa igenom hela huset och slänga på mig kläderna och trycka i mig en banan. Väl i Vasa fick vi reda på att vi inte har någon skola, he-he-he.

I fredags var vi ju hos Sam på middag. AS FETT! Det kändes som man gick i åttan igen och drack Dr Pepper med Brian och sov hela dagarna i Sams videofilmsgrotta. Och, jag och Jasmine vann på T.P! Äckligt duktiga var vi, oavsett långrandigheten.

I lördags åt jag Ben & Jerry's, och tittade på Prinsen av Egypten. Inget viktigt. 

Nu ska jag dricka svart kaffe och röka en cigarett. Inte för att jag vill utan för att det är så fett jävla stenhårt. Salut!/ Alexis Blom

Starstruck

Fredagens födelsedagsmiddag var underbar och helt alkoholfri! Den bestod av hemmalagad ostpaj och massa godis och chips. Trivial pursuit höll alla vakna, förutom mig, långt in på småtimmarna. Jag somnade mitt under andra omgången av spelet, mest för att min partner klarade sig så bra själv. Sebastian äger verkligen på TP, jag är stolt över honom! Alexis var också duktig och lade upp stora historier och diskusssioner kring varje fråga för att cirka fem minuter senare komma fram till ett svar.

Större delen av lördagen spenderade jag i sängen med min DSi & Zelda och världens alkohol-abstinens. Abstinensen resulterade i att den planerade mariokart-turneringen blev inställd och ett besök på underjorden blev det nya målet. Så jag gick hem till föredetta diskobitchen Jasmine som numera lever "rockliv" och kedjerökte på hennes rum tillsammans med henne, Brian och Idahoe. Dem drack öl och jag såg på. Jag har nog aldrig kännt mig så tråkig. En stund senare anlände tre individer till och då togs denna bild av Oskar Melander:
Visst ser man begäret i mina ögon? Jag vågade inte gå med till underjorden. Jag kände på mig att jag inte skulle kunna hålla mig nykter då jag började se alkoholens glädjeverkan i de andras ögon. Jag gick istället hem och spelade Zelda och drack te med min mor.


Jag måste meddela att det här med att vara nykter hela tiden skrämmer mig och det är inte alls lätt för min del. Jag känner mig smått deprimerad och arg på hela mänskligheten. Jag blir irriterad över småsaker och isolerar mig från omvärlden på dagtid. Fick just reda på att min partner in crime lyssnat på massa Patrick Wolf ikväll vilket gjorde mig glad. Det var även han som fick mig att skriva. JAG SKA SNART BLI PÅ HUMÖR IGEN. !

Här får ni min gud! Patrick Wolf på London Palladium, 15th of November. En av de mest fantastiska dagarna i mitt liv!

glöm inte kika in på http://anuscancer.soclog.se/p/2010/1/

Sam Hilton.


paris fashion week

Sitter och kollar igenom fotografierna från Paris Fashion Week. Höskollektioner. Fotografierna får mig att vilja ha höst igen. Ha-ha... Ha-ha? Sommaren kommer gå fort. Tanken på att jag ska spendera nästa höst på Australiens guldkust gör mig sorgsen. Åtminstone nu. Dessa är ifrån Hermés, Dior Homme och Yves Saint Laurent. Nu ska jag kolla klart på Something´s gotta give och äta upp min och Mongots smälta Ben & Jerrys!

/ Alexis Blom

Lite McQueen har ingen dött av

Armadillos, ett återkommande ämne. Här har ni Raquel Zimmerman med ett par... Ormiga Armadillos. Tänkte att ni skulle uppskatta.


Many wishes and kisses this spectacular night from a sentimental Alexis Blom

2 cool 4 school & fridayf*ckingtips

Early morning. Ska egentligen till skolan halv nio men måste infinna mig på polisstationen klockan elva så känns omotiverat och inte så värt. Sedan ska jag lämna tillbaka en bok på stadsbiblioteket. Extremt högt och Otroligt nära. Kass. Efter det är det dags; Ska köpa hårfärg, nya skynken, en parfym från YSL och hämta ut mitt paket som kommit från Paris. Jag har verkligen försökt klura ut vad det kan vara i det paketet... Ingen aning. 

Ikväll ska vi som nämnt hem till Sam på middag. Det ska bli fett. Hon är väldigt duktig när det gäller matlagning. Min spis har stått oanvänd sen hon bestämde sig för att flytta ut ur min boning...
Jag hade tänkt vara lite odd ikväll. Lohan inspirerade mig så jag har bestämt mig för att måla in mig i kajal lite här och där, DET kommer bli VÄRT.

Och nu till GIFF, Göteborg International Film Festival. Har bestämt mig för ett dussintal filmer. Där bland annat En enda man, skriven av Guccis förra huvuddesigner Tom Ford, Metropia som är halvanimerad och utspelar sig 2024 och Tsang Ming-liangs Face som utspelar sig på Louvren är inräknade. GOTTA VECKOR FRAMFÖR MIG!

Och just det, boktips. Har fått i upddrag av Arne att läsa Hantering av odöda skriven av John Ajvide Lindqvist. Mannen bakom Låt den rätta komma in. Boken börjar bra och slutar annorlunda. Annars rekomenderar jag utan någon som helst tvivel Gucci Krigen. Läs den bara, GÖÖÖÖÖR DEEEEET!


/ Alexis Blom

Sprillans


Jag har idag tillsammans med min kära vän Mira smakat på dumle i form av chokladkaka. Efter en lång analys kom vi fram till att den smakade som en ploppkaka som någon suttit på. Den var inte alls så god som våra smaklökar hade väntat sig.

Imorgon blir det födelsedagsmiddag hos mig, en nykter sådan! Jag och Alexis har nämligen bestämt oss för att vara vita som snö ett tag framöver och för de pengar vi tjänar in på att skippa utelivet skall vi roa oss på annat sätt. På lördag ska exempelvis åka skridskor! Vi ska även börja meditera tillsammans som han nämnde häromdagen, sen ska vi även shoppa loss som galningar och ta oss en tripp till London.

Jag och Alexis har många planer inför framtiden. De närmsta planerna är bland annat:

- Londonresa
- Fet festivalsommar
- Tågluff
- Dra till Tokyo på obestämd tid

Alexis ska även införskaffa sig en päls, snarast!

Nu ska jag gå och lägga mig, trots att jag bestämt mig för att inte gå till skolan imorgon. Jag ska inte ens ligga uppe och spela Zelda. Jag köpte ett Acekard till mitt Nintendo DSi jag fick i födelsedagspresent i tisdags som vägrar lyda mina order. Det enda det ger mig är felmeddelanden. Jag tänkte att det skulle lyda bättre om jag gjorde en total återställning men icke. Mina två dygns senaste Zeldaframgångar är förlorade och jag måste nu börja om på nytt. Men jag är för sur. Så därför ska jag sova och glömma mina bekymmer istället.

Så jag säger; Goodnight an go. Kika gärna in på min soclog. En slags korsning mellan en bilddagbok och en blogg.

http://anuscancer.soclog.se/p/Sam Hilton


LINDSAY'S PRIVATE PARTY: Unbelievable sexy*fierce*fashionable*chic*hot/ Alexis Blom

Pitayamodé P I N K

Vi har haft en fet kväll. Ätit pitaya, aka Dragonfruit. På vägen hem i snön diskuterade vi alkoholvanor, idioter, fashionmisfits, wannabes och om att folk ska sluta spela extravaganta genom att prata om hur "jävla mycket de pundaaaaaar"


Holy xxx-fruit

Vi drog diskussionen vidare över en chevresmörgås och sedan syndade vi äckligt mycket. Åt av Sams b-day leftovers.

Imorgon ska Alexis boka biljetter till filmfestivalen. Hade tänkt något pornografiskt och något som går i Miros spår. Hörs imorgon little monsters. There there.

/ Alexis Blom & Sam Hilton

Kum NyeNu lugnar vi oss. Jag har ögoninflamation, en efterhängsen halsfluss och en visdomstand som växer rätt in käken. MEN. Jag ska börja meditera! Nästa måndag ska jag börja, klockan sex i Göteborg. Tänker tillbaka på den tiden jag och Sam åkte ut till Gamlestan för att meditera med våra buddhistiska vänner. Det vore fett om hon följde med mig denna gången också. Övertala. Henne.

Jag sitter och bollar lite med tankarna om vårt kommande Fashionmisfit. Jag lovar att denne svulst ska blottas inom max tre dagar. Tills dess... hejdå? 

/ Alexis Blom

Stockholm

Stockholm vaknar långsamt och jag är full igen
Snön hyr ut sin oskuld till hela Kungsholmen


Mongot ligger på en yantramatta. Jag äter amerikanska pannkakor. Vi GILLAR läget.
/ Alexis Blom

Samantha Alexandra Hilton

Idag fyller bella Sam år! Tänkte dedicera en liten text i stjärnornas tecken.

Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en feg fjolla. Ingen stenbock har någonsin betytt något. Du borde ta livet av dig.

BON ANNIVERSAIRE MADEMOISELLE  ABRACADABRANT!
/ Alexis Blom

6 940 dagar

Ja. Det är nu den 19 Januari och officiellt min födelsedag. Jag är nu 6 940 dagar gammal. Om 365 dagar och ca 10 timmar kommer jag stå och banka på bolagets dörrar för att ladda upp inför en kväll jag snabbt skall glömma. Jag längtar, det kommer bli fabulöst.

Jag ser här nedan i det uppladdade videoklippet att min blivande man har blivit galen, fast ja. "Blivit", det är väl ett bevis på att han ÄR. Flyr staden utan att nämna ett knyst! VET HUT.

Jag skall i varje fall sova mig igenom de första timmarna av min födelsedag för att vakna upp och avnjuta ett nyutkommet one tree hill avsnitt.

Som godnatt kommer här en magnifik bild tagen med en superhipp webcam på min födelsedag för 3 år sedan. Då jag var 16. Jesus.

Salut!


Sam Hilton


I brist på annat...


the most fashionable accessory

/ Alexis Blom

Fetaostgratinerad quornfilé.

Igår lagade jag god middag. Det var fetaostgratinerad quornfilé till mig och kyckling till övriga familjen och min gäst. Det var sjukt gott. Efter det åt vi chokladmousse med crisp tillsammans med hallon och grädde. En riktig feting kväll.

Idag har jag tänkt laga spaghetti carbonara, med vegetarisk bacon till mig, och äkta bacon för resten haha. Älskar att ingen går med på att äta min vegetariska mat så jag, den enda som typ lagar mat i detta hus, tvingas laga mat med och utan kött varje dag. Jag kommer bli en fin hemmafru, och påtal om hemmafru älskar jag comhems nya reklam hahha. SÅ KLOCKREN.

Skall i varje fall börja med min carbonara nu. Den skall bli sjuuukt god.

Fast innan måste jag ju berätta om min fina blixt till kameran jag köpte igår.  20:- på erikshälpen! Jättefin är den. Den bländar alla hahhaha, man ser ingenting när man blivit blixtrad så jag tror jag skall ta med den ut om nätterna att ha som självförsvar. Köpte även boken Beg, steal or borrow, som är en biografi om babyshambles, på Bengans för 79:-. Den skall jag läsa snarast. Skall även ta upp min stickning igen tänkte jag haha.SMARRRRR.Sam Hilton


Snabba cash

Har precis kommit hem från biografen. Vi såg snabba cash, jag och mitt mongo som precis kommit hem från Thailand. Filmen var grym, men inte lika grym som jag trodde. Jag har väl förmodligen byggt upp vissa förväntningar med tanke på den långa väntan och för att jag läst boken. Det är precis som Lapidus själv sa, "när jag såg filmen på galapremiären kändes det inte som att det var jag som hade skrivit boken". För filmen skiljer sig brett ifrån boken. Mycket nytt och mycket borttaget. Nu ska jag sova och drömma att jag är jävligt full. Puss/ Alexis Blom

si tu pisses partout t'es pas chanel du tout

Jag har inget vettigt att berätta. Jo, en sak! Jag ska tatuera mig. Inspired by Rigby har jag bestämt mig för att faktiskt göra den nu, på underarmen - "copine avec qui on fait l'amour de temps en temps" som rakt av betyder knullkompis. Inga konstigheter...

För att fördriva tid har jag denna fredagskväll bestämt mig för att titta på Lagerfeld Confidential. För miljonte gången. En given dokumentär om mannen bakom dagens Chanel.  Pissing everywhere isn't very Chanel/ Alexis Blom

Kool

Idag blir det sticky och billiga shots. Det uppskattar jag. Min lilla Mira är nu påväg hit, vi skall dricka whisky och cola innan vi beger oss. Jag och min ko-jacka.
Sam Hilton


GYPSY

Virar av mig Versace... Knäpper upp Ralph Lauren... Tar av Armani... Nu sitter vi här, jag och Charlotte, nästan helt nakna. Vi blottar oss för sanningen. Det kommer lätt bli den tyngsta månaden jag har framför mig. Jag ska satsa stenhårt på nykterhet och struktur. Se livet från ett annat håll, ge fan i att slänga bort mina arvoden och supa bort min familjs klenoder. Det kommer bli, fascinerande.

Igår drack jag vin med Malin, Johanna och Andreij. Har sovit på en madrass tillsammans med Malin i en garderob så jag känner mig ganska mörbultad. Nu ska jag trycka i mig lite sushi sedan ska jag ta mig till jobbet och vara lite vettig. Pusspuss/ Alexis Blom

sushidreams/ Alexis Blom

C H A N E L

Vårkollektion 10. Chanelmodellerna bär Temporary Tattoos. FETA! Sam ska inskaffa. Fast en riktig.

/ Alexis Blom & Sam Hilton

Twilight Princess

Helgen spenderade jag i Uddevalla med Sebastian. Vi drack minttu, missade bussar, såg på family guy, såg på film, åt mat på Torp. Vi tänkte även köpa chokladmousse men när vi hade kommit halvvägs till affären bestämde vi oss för att det var för kyligt för att klara sig hela vägen dit och tillbaka, så vi vände.

Min bussresa hem var lång och på vägen över snötäckta landskap for allt möjligt runt i mitt huvud. Leva i celibat, nya tatueringar, platåskor, portugalresan med mera med mera. Jag fick även för mig att jag borde utöka mina kunskaper i franska genom att undervisa mig själv. Så det får vi se hur det går, det hade varit kul.

Väl hemma slängde jag ihop mina supergoda chevrémackor med pinjenötter och flytande honung på, smaskade i mig dem och satte mig sedan för att spela Zelda. Och där har jag befunnit mig sedan dess. Framför Zelda, i vardagsrummet, framför tv:n, med en kopp te. HUR HÄRLIGT SOM HELST.

Nu vet ni i varje fall att jag lever, och förtillfället framför mitt Wii! Där blir jag kvar ett tag, för jag äääääääääääälskar det, åh.

Tyvärr måste jag dock sluta spela nu eftersom jag skall till skolan. Såååå. PEACE OUT.

Sam Hilton

im a wreeeeeeeeeeeeeck

Första dagen på Sjölins. Det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Vi gick och la oss halv fyra igår morse, somnade inte på minst en och en halv timme. Sedan var det dags att gå upp halv nio då man blev väckt av hurtiga Bergenholt. Vi svepte några koffeintabletter tillsammans med snabbkaffe, rökte en cigarett och drog iväg till skolan. Och då börjar vi givetvis med en tvåtimmarslektion i poesi... Hoppade över franskan och åkte hem och drack lite öl med mina vänner istället.

På torsdag är det meningen att jag ska åka till Stockholm. Jag ska leka INTERIOR DESIGNER. Min mamma är i Sverige för tillfället så vi ska åka upp och inreda min lägenhet. Jag vet inte hur jag kommer hinna med detta men vi får väl seeeeeeeeeee. Nu ska jag sova. Night.

/ Alexis Blom

Parisienne

I höstas så åkte jag, Malin, Bergenholt och Falkenby till Paris i en vecka. Lägenheten såg ut som helvete och vi bråkade konstant, som förväntat. Nu planerar vi Paris på nytt! I Mars fyller italienaren Cristina år och vi ska ner på en weekend för att fira henne på VIP-Room.
Cristina Perruccio, Daniel O'Brien och Maoam
Moi, Falkenby & Tánt
Falkenby & Leandre
ANTICHRIST

/ Alexis Blom

manskirt

Modeslav eller inte. Jag har väldigt svårt att försöka tycka om H&M's manskirt som kommer ut nu i vår. Inte heller haremsbyxorna för den delen. Men man får väl ta och köpa sig ett par och se ut som ett monster. Vara riktigt fashion och riktigt obekväm. xx

/ Alexis Blom

raise a glass to mend all the broken hearts and all my fucked up friends

I vanlig ordning så blir aldrig ett glas vin bara ett glas vin. Det blir flera glas vin. Och öl. Och sprit. Och denna gången, en svullen näsa, en sprucken läpp och en blodig panna. Vi hamnade på PUSH igår. Och jag rasade tydligen ihop med huvudet före ner i asfalten. If it isn't rough it isn't fun. Idag vill jag bara svälta mig själv. Spy upp alla synder och sedan bada i det. Jag har tappat bort min nya plånbok från LV. Och jo förresten, vårat fashionmistfit Antonia har mordhotat mig och Sam så vi tog bort inlägget. Tyvärr. Det är synd för jag skulle verkligen velat ha kvar det. Får väl ta och skriva om det på nytt... Nej nu väntar sängen. Sleep tight.
Vilden & jag

/ Alexis Blom

Such a perfect day

Jag är sjuk. Men vad hindrar det att man dricker minttu. Har just klippt Sebastians hår och haha. Jag tror inte det är fagert. Har även klippt en del av mitt egna hår vilket jag ångrar massor just nu. FAIL.
ahja

Sam Hilton

eaten by a monster

Nu drar jag in till stan, ska ta ett glas på Avalon med världens bästa Karlsson. Sedan får vi se vart natten tar oss. A bientot'

Fashionable camera

Ganska meningslös kväll igår. När champagnen väl var slut så kände vi att vi behövde mer. Eftersom spritskåpet redan är länsat så beställde vi ett taxi och åkte till närmaste mack och köpte trefemmor. Vi satt faktiskt uppe hela natten, med våra trefemmor, och diskuterade filosofi. Jag satt och förespråkade Jean-Paul Satres existentialismen medan Wadman och Falkenby gick in på John Stuart Mills moderna liberalism. 

OCH. GaGa kommer att bli Polaroids nya ansikte utåt! Polaroida bilder är nog det fetaste jag vet.
"The Haus of Gaga has been developing prototypes in the vein of fashion/technology/photography innovation - blending the iconic history of Polaroid and instant film with the digital era - and we are excited to collaborate on these ventures with the Polaroid brand. Lifestyle, music, art, fashion: I am so excited to extend myself behind the scenes as a designer, and to - as my father puts it - finally have a real job."
/ Alexis Blom

body by nes

Jag är så trendig när jag är sjuk. Nintendo tröja, nintendo byxor, hello kitty strumpor och knullruffs. Självklart inget smink. Överdoserar te och varm choklad med sprutgrädde i. Spelar överdrivet mycket tv-spel och vräker i mig mat. Jag fick tillbaka min efterlängtade Aino idag. Så nu smsar jag för fullt.
Nu skall jag fortsätta spela lite Zelda innan jag kryper till sängs.


Nintendo (Sam) Hilton


This one's a classic

Sitter och pimplar vin med Falkenby och Wadman. Falkenby gormar i vardagsrummet om sin storhet. Vi lyssnar på The Libertines och knarkdrottningen Winehouse. NU GÅR VI PÅ CHAMPAGNEN. Cheers!

2006-12-10 01:37


Fashionflensan

Jag har inatt drömt och på riktigt trott att jag varit i krig. Jag har dragit ner min rullgardin för att skydda mig från röda laserprickar från militärernas sikten och från helikopterlysen. Jag har skrikit till mamma på nedervåningen som inte hört och jag har krupit ihop i ett hörn. Jag var livrädd. Hade även andra cepiga drömmar som var så verkliga att jag vakna med tårar i ögonen. Madde hade blivit inlindad i gips och kunde inte röra sig för hon höll på att dö. Min farmor blev kidnappad två gånger och hamnade då i koma. Och jag själv hittade gamla kräftklor med diamanter på, värsta blingbling, modekräftor! 

Och vad betyder då det här? Att jag är sprittsprångande galen? Nejnejnej. Jag har 40graders feber och mår skit. Har just varit på nedervåningen och hämtat en kopp te och njuter nu för fullt. Min hals är död och min astmamedicin ligger hos Alexis så jag hostar och hostar utan slut. Det blir alltså en lugn kväll för mig idag, skall ligga och spela zelda, äta pepparkakor, dricka te och kanske se en mysig film. Så nu mina damer och herrar skall jag göra i ordning en till kopp te och kurra ner mig under täcket, för nu blir det Nip/Tuck!

Och Självklart blir det te i min Patrick Wolf mugg som jag älskar så innerligt.Febriga hälsningar:

Sam Hilton

 


Homme International

HOMMEHOMMEHOMMEHOMMEHOMMEHOMMEHOMME
そして革命家である。世界的に賞賛されている写真家 と 雑誌 W との壮大なコラボレーションを終えたばかりの彼。そんな彼が情熱的で才能溢れるダンサー、ミュージシャン、そしてアーティストを集めて構成したカンパニーが今回新しい作品を引っ提げ、LONDONからTOKYOに更なる
VOGUE HOMME INTERNATIONAL
/ Alexis Blom

WOHO!

Klockan är 10:25, kan ni fatta det? Klockan är 10:25 och jag är vaken. Jag har varken ställt klockan eller bett någon att ringa för att väcka mig, jag vaknade av mig själv! Euforiskt ögonblick detta! Jag är en nattuggla som sover på dagarna och är ute på nätterna, jag går och lägger mig mellan fyra och sju på morgonen och sover långt in på dagen. Jag kommer säkert hinna med massa feta saker under dagen. Nu ska jag ta av mig min linneskjorta som jag råkat dränka in med rom och cola vid ett okänt tillfälle, lägga den i ett hörn i mitt badrum, och låtsas som att den inte finns mer. Nu ska jag renovera mig själv och planera en grym dag.
/ Alexis Blom

Pictures from last nightLOVE FROM SAM & ALEXIS

Life of a DJ

Första låten. Fashion - Lady GaGa. Kvällen Var underbar. Klockan slog tre och vi ställde oss i DJ-båset. Vi spelade våra låtar, publiken skrek. Alla som var kvar på BLVD samlades på vårat dansgolv och gungade tillsammans. Nu är vi hemma i Sams barndomshem och har djupa diskussioner med hennes lillasyster om politik, blattar och djurens rättigheter. Sista låten. Wish - Ellen Allien.
/Alexis Blom & Sam Hilton

Nightowl

Godmorgon. Mina armar kletar fast i skrivbordet och min hals är slemmig. Vi hade inbrott igår kväll. Ingenting av värde stals men vi sov gott. Sam vaknade och såg att rummet var mörkt, hon undrade hur mycket klockan var. Hon hoppades hon skulle hinna till skolan som började 9.00. Till vår förvåning var det inte mörkt för att det var morgon utan klockan var 16:30. Så här sitter vi, vrålsugna på pizza och varm choklad, börjar jobba om en kvart och ikväll klockan 3 smäller det! Då skall The Fashionmonsters vara DJ's på BLVD. KOM KOM KOM!
SAM & ALEXIS

DAMN

vi har värsta fyllefågestrunden nu.
viska va dj:s imorn vi e tuffa å på tuffa ska vi dansa till gaga imorn och på onsdag.!!!!!
SÅ ROCK OSS AND KICK OUR BLOGG

We've got a taste for champagne and endless fortune

När jag skriver detta är klockan 06:30. Det är morgon. Jag och Sam har spenderat ytterligare en natt i lägenheten tillsammans med våran vän alkoholen. Ta er en titt på vårat senaste inlägg. Vi har kommit fram till att vi borde gifta oss. Imorgon ska vi ringa Svenska Kyrkan och boka partersrådgivning. Men nu är det dags att gå på nästa flaska, vi hörs någon gång efter ett imorgon förmiddag. Nous vous aimons!
/ Alexis Blom & Sam Hilton

Pour up the gin please

Vi dricker gin in teacups och har precis haft hett sex inne på våran toalett. Här, mina damer och herrar, har vi en liten kalkyl av vad som händer när vi fått i oss alldeles för mycket gin (märk hur Sam försiktigt pullar sig själv i bakgrunden). Profiter!
/ Alexis Blom & Sam Hilton

Gin in teacups

Snart skall jag och Alexis bege oss hemåt för att dricka gin och snacka skit. Då ska kameran fram för att spela in oss i dimmorna av röken och högtalarnas Lady Gaga. Det får man inte missa.

XXX, Sam Hilton

Happy in the club with a bottle of red wine

Efter en lång busstur från Uddevalla och 40minuters väntan på bussen i stan är jag äntligen hemma med en kopp te. Det bästa för att klara kylan måste vara Lady Gaga på högsta volym med lite dans i busskuren. Jag lever and I've got lips like heroine! WOHOW.

Hello hello baby you called
I can’t hear a thing
I have got no service
In the club, you say? say?
Wha-wha-what did you say huh?
You’re breakin’ up on me
Sorry I cannot hear you
I’m kinda busy
K-kinda busy
K-kinda busy
Sorry I cannot hear you I’m kinda busy

Just a second
It’s my favorite song they’re gonna play
And I cannot text you with a drink in my hand, eh?
You shoulda made some plans with me
You knew that I was free
And now you won’t stop calling me
I’m kinda busy

Stop callin’
Stop callin’
I don’t wanna think anymore
I got my head and my heart on the dancefloor
Stop callin’
Stop callin’
I don’t wanna talk anymore
I got my head and my heart on the dancefloor

E-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e
Stop telephonin’
Me-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e
I’m busy e-e-e-e-e-e-e-e-e-e
Stop telephonin’
Me-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e
Can call all you want but there’s no one home
And you’re not gonna reach my telephone

‘Cuz I’m out in the club
And I’m sippin that bubb
And you’re not gonna reach my telephone

Boy why you blown up my phone
Won’t make me leave no faster
Put my coat on faster
Leave my girls no faster
I shoulda left my phone at home
‘Cuz this is a disaster
Calling like a collector
Sorry, I can’t answer

Not that I don’t like you
I’m just at a party
And I am sick and tired of my phone r-ringing
Sometimes I feel like I live in grand central station
Tonight I’m not takin’ no calls
‘Cuz I’ll be dancin’

Stop callin’
Stop callin’
I don’t wanna think anymore
I got my head and my heart on the dancefloor
Stop callin’
Stop callin’
I don’t wanna talk anymore
I got my head and my heart on the dancefloor

E-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e
Stop telephonin’
Me-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e
I’m busy e-e-e-e-e-e-e-e-e-e
Stop telephonin’
Me-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e
Can call all you want but there’s no one home
And you’re not gonna reach my telephone

‘Cuz I’m out in the club
And I’m sippin that bubb
And you’re not gonna reach my telephone
My telephone
Ma ma ma telephone
‘Cuz I’m out in the club
And I’m sippin that bubb
And you’re not gonna reach my telephone
Sam Hilton.


We <3 Alexander McQueen


I februari åker vi till London. Inte nog med att vi ska se Reine la Grotesque, vi ska hylla den allsmäktige McQueen genom att offra en slant i utbyte mot ett par Armadillos. Detta kommer att bli Sams mest exceptionella fluga till våren. Här är den omtalade modevisningen. Profiter!

Alexis Blom

Fashionmisfit #1

Dennis M. Dennis Maglic. Dennis "en sesamnugget om dagen" Maglic. Här har vi den stereotypiska dubbelmoralade bögen. Grönsaker på dagen, skräpmat på natten. Denna killen, bloggaren, vilket opassande namn han nu än väljer, kallar sig för Sveriges största modebloggare. Han trycker ner andra bloggare och säger saker som att han själv inte förstår hur han inte kan ligga längst upp på bloggtoppen och hur han heller inte förstår hur "tjocka bögar och deras fjortisvänner" kan ligga över honom. Och hur extraordinärt är det inte att trycka ner små lortar i marken? Väldigt extraordinärt. Nu faller det sig tyvärr som så att herr Skithög är precis som jag tidigare nämnde, en dubbelmoralad bög. Någon vecka efter sitt uttalande om de tjocka bögarna så uttalar sig Dennis om hur trött han är på alla lögnare och att han står ensam som en av Sveriges största bloggare. Att han är den okrönte kungen i bloggsverige och att alla andra klättrar sig upp på stegeln genom att smutskasta varandra. Skitsnack! Du är en lika stor kålsupare som oss andra så sluta sätt dig själv på en pedistal, du okrönte kung.

Ett annat exempel på hans dåliga självförtroende är hur han skrivit att han tar illa upp när "folk" frågar honom om han är modell. Han har skrivit att han tycker modeller ofta är alldeles för vältränade, vilket han finner oattraktivt. Men. Han beskriver ordagrant i sin presentation, "Jag är ett modeälskande hälsofreak som njuter av livet och jobbar till och från som modell". Hmm...

Så låt oss nu alla buga för killen som kallar sig fashion. Göteborgs största skämt. The one and only, Dennis M...
Alexis Blom

Jag har aldrig.

Gårdagen spenderade jag på strömstadsvägen i Uddevalla hos min föredetta, Sebastian. Det var en kort kväll för min del eftersom jag alltid lyckas få i mig föööör mycket då leken "Jag har aldrig" påbörjas. Så med andra ord däckade jag ganska tidigt och när jag vaknade till liv igen fann jag att min minttu flaska mystiskt lämnat lägenheten och detta även mina cigg. Jag blev arg på mig själv och kollade sedan på kameran. Så här såg det ut:

 

Jag och Emil

Party people. Johan, en bit av Anton, Sebastian, Dennis och RylingJag och Sebastian som posade järnet i köketSebastian och ryska Liza Askoldova, A SKÅL DÅ VA. eller AS COOL DÅ VA.Jag och min änlskade vän Emelie. Eller mitt Ägg. Efter några varv av "Jag har aldrig"

Dennis blev massakerad och pyntad. Vi upptäckte denna morgon blod lite här och var i köket.

Liza och Jonatan Jesus Maria


Jakobp och Joel


Jag tyckte det var lite skönt och mysigt att ligga på golvet ett tag efter "Jag har aldrig"

 

Anton, Fille, Emil och Dennis.

 

Här har jag förflyttat mig från golvet till sängen där jag sov en stund innan jag gick upp igen för att dricka julmust, äta kolakakor och flytta mig till en annan säng.

 

 

En mycket fin kväll. Det jag minns. När det gäller alkohol kan man inte mesa, det är allt eller inget! Haha.

Jag är fortfarande kvar i Uddevalla och vet inte riktigt när jag skall bege mig hemåt, jag har lovat att hjälpa till att städa. Det kan ta ett tag men för att klara mig har jag gjort rischoklad som är supergod. Vi har även köpt pizza.

 

KISSSS
Sam Hilton


Vous êtes hors de la maison salope

Jag är sjuk, precis som alla andra. Planen var den att jag skulle följa med Sam till Ua för att gå på en rockig fest. Men istället tar jag mitt förnuft till fånga som jag så sällan gör. Jag har planerat en middag tillsammans med belle Ninni. Jag älskar att laga mat. Föresten, imorgon kommer jag att visa min första misfit. Jag kommer att hänga ut en av de mest vidriga människor ni kan tänka er. Until then, salut!
Alexis Blom

Nyårsdagen

Vem mår bra den 1e januari? Jag tycker det är aningen konstigt att man alltid väljer att påbörja det nya året med en fet baksmälla, men det är väl värt det. Fyrverkerier är ju bara så fashion, och med fyrverkerier kommer fyllan.
Jag tillbringade gårdagen med mina bästa vänner. Det var en fabulös kväll med väldigt stora mängder alkohol vilket resulterat i att tolvslaget raderats ur mitt minne. Det enda jag har kvar av det är fyllebilder på mig,Tilda och Tom.

Vi festade tills klockan var 6 på morgonen och då somnade jag in bredvid tre orustbor som snackade om Kramer och klistrade guitar hero klistermärken på varandra. Tom prydde sin kuk. Mina väggar blev också prydda. Allt blev prytt. Vi vaknade klockan 14 denna dag.

Jag har nu feber, halsont, snuvig näsa och sjuk huvudvärk. Har precis käkat god vegetarisk Thai-mat och väntar just i denna stund på att min chokladmousse skall bli tillräckligt kall för servering. Fick just en invite från voddler med, så det måste jag spana in. Har hört att det skall vara fashion. Haha.

2010 kommer slå allt. Tänk på att vi bara har 2 år kvar att leva. Så lev hårt. If it's not rough it isn't fun.
Gott nytt år.
XOXOXOXOXOXOXXXXXXXXXX Sam Hilton


Den första dagen

Klockan är strax efter halv tre, det är den första dagen på året och jag sitter och väntar på min homedelivered pizza. Nyårsfirandet var pretty awesome igår. Euforiskt ögonblick vid tolvslaget. Dock blev det aldrig som så att vi åkte till Sam på efterfest, istället så slutade jag upp i en säng med en tjej som inte kunde prata. Jag och Falkenby bråkade även om att hon trodde att jag hade gett bort hennes sovplats till hennes bästa vän. Idag ska jag verkligen inte göra någonting, möjligtvis dricka lite gin med Sam senare idag. Imorgon blir det konsumering, jag ska nämligen köpa mig en till päls. 
Alexis Blom

Nytt år

Jag är besviken på min älskade Alexis som inte visade sig på min nyårsfest och jag anstränger mig verkligen och går tillbaka för att ändra fyllestavningar men den här kvällen har varit ROOOOCK.
så fan för dig alexis.
KISS

Alexis Blom

Jag skulle vilja beskriva Alexis Blom som den sista krutongen fylld av kräftsallad man äter till champagnen innan en fin middag. Den där sista krutongen som ser så sjukt god ut som alla vill ta men som ingen vågar röra. Han är den där alla gillar, barn som vuxen, kvinna som man. Ingen kan motstå en sådan frestelse men ingen vågar heller slänga sig över den. 

Alexis lever för att festa, det finns inga gränser för vad han är kapabel till då alkoholen övertagit hans kropp, det finns inga stopp. En kväll med denna man kan sluta hur som helst, dock oftast med minst en cheeseburgare i magen. Han är en sån där varelse som går på olika dieter en vecka då och då för att kunna möla i sig lyxig fyllemat från Göteborgs flottigaste resturanger. Om man bortser från gratis drinkar på krogen är cheeseburgare nog det som gör denna man gladast här i livet. Eller, ja. Gratis drinkar, cheeseburgare och fitta. Dessa tre fenomen, saker eller upplevelser ger nog ungefär lika mycket lycka allihop. Tillsammans bidrar dem till den perfekta kvällen för Alexis, slynan. 

I sina snobbiga kläder som han balanserar upp med rockiga accessoarer blir han oemotståndlig. Han har en kuk och är sjukt party, vad mer behövs? Tillsammans skall vi driva denna katastrofala blogg där vi skall glömma allt vad censur innebär. Helt naket och helt respektlöst skall vi spy ur oss allt vi älskar, hatar och är med om här i livet. 

För både Alexis och mitt egna Hilton arsles bästa hoppas jag det finns sprit i helvetet..

Sam Hilton


Sam Hilton

Glamorösa resor och sunkiga festivaler. Champagne och toalettvatten.  Pärlhalsband och sockiplast. Detta ger oss det ultimata resultatet, tjejen som går runt med tidningar från Faktum i sina dyra varumärkesväskor, Sam Hilton.

 

Hon är väldigt allmänbildad och vet oftast med sig att de hon umgås med är betydligt mycket mer idiotiska än henne själv. Ibland, eller snarare hela tiden, går Hilton ut för att roa sig. Hon sveper en sjuttiofemma och gör sedan omgivningen osäker.  Röker gör hon också. Som en riktig skorsten. Hon är den sanna synonymen till ordet cigarett.

 

Hiltons yttre består av skynken, nitar, läder, pasteller, valspäck, färgämnen, pälsar, silikon, bläck, smuts, dyra parfymer och elfenben.  Hon är en skapare. En konstnär. Hon lever för att uppnå den gyllene åldern tjugiosju. Live fast, Die Young. Man kan sammanfatta henne som en tatuerad pokemon i klackskor.

 

Hilton tar upp hälften av denna bloggen. Hon är den med fitta. Tillsammans ska vi sprida rykten, trycka ner dyslektiker, glorifiera sådant som inte bör glorifieras, basera våra dieter på morotsångor, spy femhundralappar och grisa ner era sinnen. Together we can conquer the world.

Alexis Blom