Litterär minimalism

Jag satt tidigare idag och tittade igenom våran blogg. Det jag skriver brister litterärt. Och inte liter heller. Så i fortsättningen ska jag visa mina ordkunskaper på riktigt. Men ingen tid finns nu. Det är dags för Sveagatans invigning, middag på Mi Casa och en hel natt på Sacre Bleu. Hörs imorgon. PUSS!



/ Alexis Blom

Fashiontribute #1 & #2

Susanna, Diskobitches


Wilhelm, Beyond Retro


Over and out/Alexis Blom

16:39

Sam övertalade mig att följa med till Sticky igår. Så det var vad det blev. Vi drog dit, hängde, nåt band spelade och Ph kom förbi. Imorse när vi vaknade pratade vi kukar och fittor. Nu är jag jätte bakfull och ska bara tillägna mig åt att bleka håret, äta Ben & Jerrys och kolla på svenska svenssons fredagsprogram!



/ Alexis Blom

20:17

Sushi + slutprodukt klar i Tolkien kan sammanfatta min dag. Imorgon hade jag tänkt att jag ska hylla två fantastiska individer. Yes. Det blir... Kul!



/ Alexis Blom

absent

I'm alive!

Vi är ju faktiskt två stycken som håller i bloggen, men det är ofta läsare tror att den drivs av enbart en individ. Med tanke på min lathet så är det nu inte så underligt, men jag finns!

Jag har haft fullt upp med mitt tränande vilket faktiskt går väldigt bra, jag har inte tröttnat än! Mitt försök i att sluta med godsaker har resulterat att jag druckit så mycket te att jag till och med blåser i glaset innan jag dricker mjölk. Trots mitt rökande har jag förbättrat min kondition vilket känns bra och jag börjar få muskler, så passa er!

I övrigt har inte så mycket hänt i mitt liv den senaste perioden. Jag försökte i mycket vacker sailor-outfit ta mig in på styrbord babord men jag var inte lika lycklig som Alexis. Jag hatar 20års gräns. Jag hamnade därför på Rockbaren där jag tappade bort min hemnyckel och lyckades åstadkomma en stor spricka i min mobildisplay - Resultatet av för många tequila shots. Men jag skulle säga att det var en trevlig kväll ändå, eller ja, det jag minns i varje fall.

Söndagen spenderade jag mestadels i min säng, men på eftermiddagen besöktes jag av släktingar med sena födelsedagspresenter i form av pengar och pepparkakor vilket uppskattades! Somnade sedan in till Wallander filmen som gick på tv... Svenska skådisar är pinsamma.

Anledningen till att jag inte latar mig med bloggandet idag är för att jag börjat störa mig på vår stad göteborg vars gatuhörn fyllts av tiggare. Hur mycket pengar kan dem få in på en dag egentligen? Vore det inte bättre att kanske försöka skaffa sig en utbildning eller ett jobb? Jag förstår att de flyktingar som tigger inte har så stora möjligheter för detta men jag har svårt att tro att de pengar dem får in genom att tigga är värt kylan. Det måste väl finnas bättre sätt? Jag brukar ge dem några slantar när jag går förbi, men skulle jag ge alla jag går förbi på en dag så skulle jag bli ruinerad. Jag tycker det är sorgligt att de inte kan få hjälp på annat sätt. Sen tycker jag även egentligen att det känns mer värt att ge slantarna till en gatumusikant som sprider lite positiv energi och försöker göra sig förtjänta slantarna. Jag älskar gatumusikanter och tycker det vore en skam om dem försvann från våra gator.

En annan sak jag stör mig på är människor med handsfree som håller mobilen i ena handen och micken i andra. DET ÄR KALLT UTE!!! Varför ha HANDS FREE om man ändå använder händerna? Mycket korkat.... Älskar dock de kvinnor som bär slöja som är så uppfinningsrika att de stoppar mobilen mellan slöjan och örat! Blir lika glad varje gång jag ser dessa människor!

Ja. Det var väl det jag ville få ut. Imorgon är det torsdag, det betyder STIIICKY. Så, ses där.




Sam Hilton



the only true face of sweden: ACNE F/W 10








måndag 20:16

Första dagen på Sjölins efter lovet. Pina. Slutprodukt färdig på torsdag. Pina. Två tentor på Onsdag. Pina. Köpt en riktigt tung ring från Hallbergs Guld. Dröm. Köpt kavaj. Dröm. Köpt hemligt pyssel. Dröm! Mer om det till helgen, då kör vi så det ryker. Våran bästa modell har fyllt år och detta ska firas. Puss och kram från idag en lite sorgsen ung man...


/ Alexis Blom

Beyond Retro @ Styrbord Babord

Bilder stulna av Elsa Billgren

/ Alexis Blom

bakfull

Ja det blev Styrbord Babord igår. Hångel, shots, gratis öl och minnesluckor kan sammanfatta kvällen. Är ruskigt bakfull och vill bara dö på allt. Speciellt vädret. Usch...

Bild från Fresh Fish


/Alexis Blom

vilket jävla väder

Ärligt talat. Vad händer? Ingen vet. Men jag älskar det. Spårvagstrafiken fuckar upp sig, gamla damer med reumatism kan inte gå ut, människor kan inte starta deras bilar som är ett med snön. Jag ÄLSKA det! Folk blir som galna och ingenting fungerar. Keep up the god work u great god.

Fresh Fish invignsfest igår som sagt. Jävligt fet middag späckad med sushi och bara sköna människor. Drog vidare en sväng till Berså men det varade inte länge. Kom hem hel och ren och idag häller jag i mig färskpressad morotsjuice. Och ikväll mina damer och herrer, firar Beyond Retro ett år på Styrbord Babord. Jag tror att Sam ska vara utklädd till sjöman. MMM spännande. Love from Akilles xx




/ Alexis Blom

torsdags kväll

Jag har så ont i min rygg! Har flängt från butik till butik. Flaks, flaks, flaks. Nu sitter jag här hemma med läder, päls och nitar. Imorgon blir en fullspäckad dag. Göteborgs modemässa Fresh Fish drar av stapeln och klockan tio imorgon bitti smäller dörrarna upp! Då blir det visning efter visning. På kvällen blir det middag och invigningsfest på Peacock där DJ Brandon Walsh spelar skivor. Hinner nog med en sammanfattning innan duschen imorgon, hörs då. Love


Bergenholts absoluta favoriter

/ Alexis Blom

GaGa's tribute to Alexander McQueen



/ Alexis Blom

Vampires

Jag är inte en upptagen människa egentligen, men jag har börjat träna. Det är sjukt skönt och jag älskar det, för tillfället, det gör man väl alltid första veckorna. Innan det går utför hö-hö-hö...

Har resten av tiden suttit fastklistrad framför datorn för att glo på vampire diaries som jag helt förälskat mig i. Tyckte den var löjligt lik Twilight i början, och jag hatar twilight, men nu är jag fast för den. Till skillnad från twilight så finns det en handling här, och riktigt vampyrbeteende..... Nu har jag sett alla utkomna avsnitt och kommer gå här och jämra mig tills nästa avsnitt kommer ut, vilket blir på fredag om jag inte har fel. 

Imorgon ska jag på öronakupunktur där en sköterska ska sticka nålar i mina öron för att sedan låta dem sitta där i 40 minuter medans jag inte gör någonting. Det ska bli... intressant. Förutom det ska jag och Alexis spendera pengar vi inte har och pryda våra kroppar med materiell lycka.

Nu ska jag äta mina naturella nötter och ta mig en kopp te.
Naturella paranötter rekommenderar jag starkt! Supergott, och nyttigt. Smarrigt!



Sam Hilton.


tisdagst-shirt och kaffe på SoHo

Endast en t-shirt från Acne och en fika med negern. Sam köpte nåt vintage från weekday men jag antar att hon ej kommer visa. Nu ska jag ta en powernap och sedan in och möta Olga. Vi ska gå på bio och sedan på hemmafest. x


/ Alexis Blom

Sportlovstrött

Vyvaken. Har precis ätit frukost- kaffe och cig. Ni har slutat kommentera och Sam har slutat blogga. Vad är grejen? Nu ska jag i alla fall försöka ta mitt blekfeta arsle in i duschen för att sedan åka och träffa Sam över en kaffe. Ska väl köpa lite mode också antar jag. Hejdå.



/ Alexis Blom

12.14

Så riktigt, riktigt utvilad! Sov som en stock inatt. Nu ska jag vara duktig och öppna brev. Jag har en tendens till att alltid trycka in alla brev jag får längst in i min garderob. Jag hatar myndigheter och deras brev. Vill inte veta av dem. Men idag ska jag som sagt vara duktig. Efter jag har öppnat brev ska jag lägga pengar på nytt. Ska köpa kläder och typ en cdskiva. Faktiskt! Ver inte hur längesen det var sist. Men en cdskiva blir det nog. Helst Club Badd med Larry Tee om det blir som jag vill. 
Vi var ganska små på den tiden...


/ Alexis Blom

Odeur Fashion Show Fall|Winter 2010

Några minuter kvar till Odeur Fashion Show Fall|Winter 2010 Stockholm. http://www.sthlm-city.se/!!!


/ Alexis Blom

Lctrc fshn

Igår dansade vi till tung electro på Underjorden. Träffade Melinda Shark och Maja-Greta där så vi hängde. Fyllan tog mig sen på natten. Jag satt och tänkte på att när man bajsar så får man ångest när korven nuddar vattnet. Okej? Jag har till och med snarkat i natt. Jag minns att jag hänger på Järntorget ett tag också. Hmm... Det var en skön kväll faktiskt. Lite. Fyllaaaaaaaa. Shottade. Vodka. Med. Shark. Greta. Någon ryss. Nu ska jag duscha och åka och köpa en present till min syster. Släktkalas idag. Hon fyller förövrigt år på samma dag som jag. Ska försöka se Miss Kicki också. Ja hej

/ Alexis Blom

Heldag med Olga

Det började med att jag och Olga tog en kaffe på Da Matteo, inte Olga då eftersom hon har slutat att dricka kaffe. Sedan gick vi till Beyond Retro och Olga köpte den omtalade pälsen- Den färgade kaninen.

Efteråt stack vi hem till gammeltackan, åt cheeseburgare, lyssnade på maskinen och drack vin. Bestämde med Rank att vi skulle följa med henne på förfest i Johanneberg så det var vad vi gjorde. Tanken efter detta var att vi skulle till Djungeltrumman på Park men bangade detta efter många om och men. Så vi mötte upp negern och träffade sedan diskobitchen. Sedan blev det bråk med Olcen och då gick vi till Deep och dansade och shottade. De har skjutit upp på deras stängning ett tag nu, bartömmningen skulle vara förrförra veckan. Lär väl aldrig stänga ner. Mamma berättade att stället är lika gammalt som henne.


Åkte hem med negern+vän och var hemma vid fyra. Idag mår jag kalas och jag ska baka en kaka, släkten kommer över om någon timma. Ikväll blir det Drömland på Underjorden. Salut.


/ Alexis Blom

requiescat in pace



Fadern till armadillosen. Hittad död i sin lägenhet igår. Usch.
R.I.P Alexander McQueen.

Sam Hilton


ris & ros

Jag är ganska sporadisk utav mig så därför tänker jag göra dagens ris och ros. Har inte gjort det tidigare och jag kommer nog inte göra det fler gånger heller.

Ros
Cimon Lundbergs blogg. Så klart. Killen är störtskön. Och fotograf dessutom. Bloggen fantastisk.


Ris
BLVD. Göteborgs mest värdelösa nattklubb. Att man över huvudtaget kan vilja hänga där begriper inte jag. BLVD är min absolut sista utväg till fylla. Folket som kommer dit kontinuerligt ska vi inte ens tala om. 

/ Alexis Blom


Pizza

Jag sitter här i väntan på att min kära mor ska anlända med de pizzor vi ska gluffsa i oss till lunch. Min kommer bestå av tomat, ost, lök och kebabsås. Hennes har allt möjligt på och heter Bella Napoli. Gillar det namnet, men inte köttet på pizzan nenene. Efter denna fettbomb ska jag pallra mig iväg till gymmet och svettas. Kvällen har jag tänkt spendera på Sticky Fingers med billig minttu och billig öl för att sedan vara bakfull i skolan imorgon och ångra mig. Men så är livet, man ångrar sig alltid så det är bara att acceptera!

För övrigt anser jag att jag har gått med i den klockrenaste gruppen på facebook idag. " Vi som hatar sekunderna innan man springer in i en kamel. "

Nog för mig.
Fettbomben har anlänt!

SAM HILTON


Ett boktips alltså, läs den!

Tidigare inlägg var inget annat än ett boktips. Inget annat. Gypset Style. Läs, läs, läs!


/ Alexis Blom

Luxury Culture

Jag gillar att spendera mycket pengar. Typ som på onödigt dyra kläder. För jag gillar kläder. Idag har jag beställt min första t-shirt från Black Book. Den är fet... Jag gillar att spendera mycket pengar. Typ som på cigaretter. Mina favorit cigaretter är John Silver. Idag köpte jag budget Pall Mall, titta jag kan!... Jag gillar att spendera mycket pengar. Typ som på alkohol. I lördags köpte jag tre drinkar till en främmande människa. Inte för att jag ville ligga med henne, utan för att jag ville spendera pengar på alkohol... Jag gillar att spendera mycket pengar. Typ som på prostituerade. Inte för att jag har haft sex med en prostituerad. Men jag brukar lägga lite pengar på nattduksbordet till dem som jag har haft ett onenightstand med... Jag gillar att spendera mycket pengar. Typ som på skadestånd. Om någon månad ska jag till rätten för att bli dömd för ett brott jag begått. Då kommer jag förmodigen att få betala skadestånd...

JETSET? Vad är JETSET? Ett fenomen som ligger långt ner på våran lista. Äckliga människor, speciellt dem från Göteborg. Det är bara att ta sig en titt på min facebook kontaktbok. Häften av dem är äckliga, äckliga människor. Människor med vanföreställningar om hur man bör och inte bör vara. Och som tror att JETSET ligger långt upp på listan. Jag kan ärligt talat säga att jag hatar människor. Jag tror jag kommer sluta upp som de där killarna i Finland som skjuter ihjäl sig själva och sina kamrater på deras skolor. Och så säger jag en sak till; GYPSET

There is no boundaries for LuxuryCulture


/ Alexis Blom

EK

Denna ekorre underhåller mig varje morgon då jag äter frukost. Helt crazy.





Sam Hilton


spruckna läppar, livlöst hår och dålig hy

Jag. Hatar. Vinter. Verkligen. Jätte. Mycket. Det finns
ingenting som är värre än vintern. Vid jul kan det vara
mysigt med snö, kanske vid nyår också.I Göteborg är
det aldrig snö runt jul. Aldrig. Någonsin. Eller jo, i år
var det snö. Lite snö på julafton var det allt. Och
självklart som straff för att vi små regnbesvärjade
människor i Göteborg har fått snö på julen så måste
det snöa i ett halvår framöver. För det är så det känns.
Det får fan vara nog nu. Jag går ständigt runt och fryser.
Jag vaknar av att jag fryser. Jag somnar av att jag
fryser. Jag dör av att jag fryser. Mina läpper spricker.
Mitt hår blir livlöst och min hy blir torr och blek. Jag vill
DÖ PÅ VINTERN! Så därför har jag gjort en spelningslista
bara för att inte tänka något alls på vintern. Varsågoda!



/ Alexis Blom

London call

I mars åker vi till London med våran Jasmine. Vi ska spåra ur totalt. Det kommer bli så FETT!

Här är våran Jasmine
SAM DELICIOUS HILTON & ALEXIS MARVELOUS BLOM

Love Magazine #3: Naomi, Kate, Natalia, Lara, Daria, Amber



/ Alexis Blom

I've been told if you want to make it in this game you got to have the luck, you got to have the look

Här sitter jag i morgonrock och lyssnar på Libertines, något jag inte gjort på väldigt väldigt länge. Jag längtar till London, jag sitter och kollar på ryanair nu och hoppas att Alexis vill dra dit med mig inom en snar framtid för att rocka och dricka K-cider. Då är min lycka gjord! Lensa secondhandaffärerna och dansa in på småtimmarna, ragga på brittiska pojkar med tighta jeans och ramla ramla ramlaaaaaaaa!. Livet.

Nog om drömmandet. Jag ska ta mig en kopp te och klä på mig för att bege mig på hälsosamtal, har ingen aning om vad det innebär, men det ska jag på iafffffffffffff. Efter det ska jag dra och träna med Biimbo, vi är så duktiga. Vi tränade till och med igår, på en söndag. OH YÄH. Vi är peppen! Blir även jobb idag. .. . .. .. . .. . . .. . .

KISS KISS


Idag är det min födelsedag

Fyllan tog mig till tusen igår. Eller så var det den där saken som kallas sake. Japanskt skit. Risvin. Äckligt! V gick alltså ut igår, jag fyller ju år idag. Käkade en god middag på Peacock. Rekomenderar lätt. Ruskigt god sushi. Sedan så försvann vi in i dimman. Hängde i baren och dansade. Vissa spydde också. Alla splittades upp och jag kom i alla fall hem! Så nu är jag hemma, äckligt bakfull, och väntar på att jag orkar göra något annat än att vänta på att orka göra något. Vi får se hur dagen slutar. Salut.

/ Alexis Blom

nej jag vet inte... jag kanske borde göra det mörkt igen


DILEMMA

Sam här. Har beslutsångest.

Ska jag vara missfärgat-blond/svart?


Helblond?


Eller ljusbrun?




HJÄLP MIGIGIGIGIIG. ???!!!




Har för övrigt varit på New Yorker öppningen idag. Ivrig som jag var stod jag på plats en halvtimme innan det öppnade så jag var först in, sjukt tufft. Jag spenderade en hel del pengar och väääldigt mycket fina kläder. Resten av dagen har jag spenderat på 24fitness som öppnat i stan! Väldigt trevligt gym faktiskt. Det var så kul att efter de två timmarna där gick jag hem för att springa ytterligare 40 minuter. Sedan har jag även tagit en låååång kvällspromenad med min kära vän Mira. Så jag har varit fit denna dag må jag säga.

I morgon väntar en filmvisning och ett fyra timmar långt seminarie. JAG SER INTE FRAM EMOT DET. Däremot ser jag fram emot mariokart-tuneringen hos mig på kvällen. Det kommer bjudas på hälsosam sallad och FETA CHIPS OCH MASSA GODIS. Man måste ju väga upp med något.

Nu ska jag falla in i skönhetssömn.
PUSSPUSS


I <3 LDN

I sängen jag ligger i har jag knullat med en rockbrud med fittpiercing. Sam har haft en menage a trois med två bönder. Anne har läckt mensblod och Greenwich har onanerat. Men jag har faktiskt bytt lakan! Hörs imorgon. Puss

/ Alexis Blom

bara för att...

Metropia var kass. Fin men kass. Grå men fin. Ja, den var grå men fin. Nu har jag sett den i alla fall! 

Jag tänker Paris och vintage. Jag känns som en vintage jacka i skinn. Här är en bild, på en vintage store i Montmartre, Paris bara för att liksom... Min favoritbutik


Imorgon är det fredag. Sedan är det lördag. Då ska jag ut med Parisgänget och käka middag, för på söndag fyllar jag år.
Love you - Alexis Blom

Metropia

Nu ska jag på Filmfestivalen och se Metropia. Puss

/ Alexis Blom

Snowmonsters

Att gå en halvmil i snö måste vara ett perfekt motionspass. Jag var i varje fall död och en kopp varm choklad har nog aldrig varit så god.

Jag och Alexis har världens tråkigaste jobb, därför får man göra det bästa av promenaden hem! Typ springa runt som ett snömonster så folk tror att man är galen. Eller, tror och tror. Det var en trevlig promenad hem i varje fall, och förutom den tunga snön vi gick i bättrade vi på våra magmuskler av allt skratt med. JESUS. 

Nu ska jag ut i snön igen för att köpa mig ett gymkort.



Ett smakprov på den i blivande vita versionen av Alexis



Fönsterglas är ett bra tips för att hålla sminket på plats i detta oväder!




SO LONG BITCHESSSS

Sam Hilton


Paradise hotel är slut


/ Alexis Blom

galen bloggerska i leopardpäls påväg hem

/ Alexis Blom

Alice in wonderland by Louis Vuitton

Gräslig migrän. Judarna mot Nazzarna inne i skallen. Så känns det. När jag gick ut för att ta en cig i förmiddags så tänkte jag "jag är jag, är jag som är jag som är jag. jag är jag och jag är jag". Samtidigt så tänkte jag på solen och på dess konstanta brinnande. Tänkte samtidigt på jorden och universums oändliga evighet. När jag tänkte på allt detta så fäste jag blicken på en leverfläck på min arm. Tittade noga och kände mig illa till mods. Sådär ni vet "vem är jag?" och "varför är jag här?". Och på min mänsklighet, mmh. 

Detta är en tung reklamfilm från Louis Vuttion. En modern tappning av Alice i Underlandet. Feeeeet reklamfilm. Lätt den fetaste jag sett. Tror jag. Så titta på den. Den spexade låten heter Different Colors och bandet Fantastic Plastic Machine. Enjoy!


/ Alexis Blom