Im all stuck with facebook

Hemkommen från jobbet. Trött och hungrig. Endast druckit kaffe hela dagen. Men jag är då inte butter åh nej. Jag är glad för imorgon är en bra dag. Sista dagen innan lovet och det ska firas med Monopol och Snövit. Ja nu tycker väl ni att detta är ett konstigt sätt att fira lov på men ack nej. Det kommer bli magnifikt. Jag tror Brian kommer, då ska jag döda honom i Assasination. Ett sällskapsspel som går ut på att lönnmörda alla andra deltagare. Riktigt tungt spel. Men på torsdag blir det andra bullar! Då ska jag till Karltex butik i Haga och dricka öl och äta tårta. Dr Martens kängan 1460 firar 50 år. Jag ska bli full och hoppas på att vinna skor. Vi tar farväl av Sam också. Hon åker på semester i Portugal. Men det kommer hon nog berätta för er själv. Hörs imorgon, PUSS!

It's all about facebook...
/Alexis Blom

Everyone...

Everyone wants to look good, everyone wants to feel special, everyone wants to be fashionably correct, everyone wants comfort, and everyone wants the most out of the spent money... And so does the saga continue blablabla
/Alexis Blom

2010-03-29 23:14


Lördag av RANK

Vi åt hemmalagad pizza, lyssnade på dåliga Nic & the family och drack mojito-öl på Saturn. Formidable!
/Alexis Blom

JÄTTEroligt.

Min JÄTTEroliga tröja jag gjorde i lördags.









Sam Hilton

En liten hand

Hela helgen har för min del bestått av Sam och Jasmine. I lördags var vi på håkankväll. Igår var vi hemma hos Sam, spelade Assasination och tittade på Braindead. Jag är inte alls sugen på att blogga så därför låter jag det vara just nu. Men jag lägger upp två jätteroliga filmklipp från London! 




/Alexis Blom

Accessorize it

1. Ring från Johanna N, 425:-
2. Halsband från ASOS, £8
3. Handskar från Gareth Pugh, 3094:-
4. Ring från Topman, £10
5. Brosch från Topman, £5
6. Brosch från ASOS, £6
7. Halsband från Ann Demeulemeester, 3240:-
8. Ring från Gareth Pugh, 983:-

/Alexis Blom

My judgments getting kinda hazy

London var grymt. Jag har nu bestämt mig för att söka så många jobb jag kan för att spara ihop ett startkapital för mitt framtida liv i London. Jag har även bestämt mig för att skita i allt gammalt och bara göra sånt som får mig att må bra. Jag ska ta ner allt som hänger på mina väggar och fräscha upp med helt nya bilder. Jag ska bli fräsch och helt ny. Nu sätter jag mig med en kopp te under fläkten för att fylla mina lungor med rök och tjära. Därefter bär det av till Lush där jag ska köpa massa fräscha produkter som ska få mig att skina!





Kiss Kiss.

Sam Hilton

If you are cheap... nothing helps

Topshop sög. Alldeles för mycket. Men inte hängde vi läpp för det. VI tog ett glas vin och åkte sedan hem och sussade sängen. Jag tittade på denna fina reklamfilm för Karl Lagerfeld for H&M. Så snygg!

/Alexis Blom

2 fashion 2 function

Nu är vi hemkomna från London. Vi har haft det JÄTTEROLIGT. Resan känns som en enda lång dimmig dag och nu här hemma mår vi bara dåligt. Jag känner att det inte riktigt är någon idé att skriva om vad vi gjort med tanke på att Jasmine redan gjort det. Så gå in på RANK om ni vill läsa om vår resa. 

Igår var vi på after work med chefen och hans kompanjoner. Fredrick stal en av mina ringar. Ikväll ska vi ironiskt nog på vimmel @ Topshop. De ska visa modenyheter, londonnyheter, höhö.


/Alexis Blom

Flawless or not?

Helt ny design. Vad tycker NI? Pusspuss/Sam & Alexis


Like a record

Idag har jag hunnit med mycket. Jag var varit på caseåterträff i skolan, varit på utbildning (har fått ett nytt jobb(YES!)) och jag har växlat in en del pengar till London. När jag kom hem så bestämde jag mig för att packa men jag kom på, just det, jag behöver inte packa. Ska åka som jag är, möjligtvis ta med mig en tandborste och köpa på mig en massa tyg och krimskrams i London. Mmm jag längtar...

/Alexis Blom

Vin med Maoam

Nu sitter jag och Maoam och gråter en skvätt. Vi har nämligen tittat på Alexander McQueen's S/S show. Idag efter jobbet så mötte jag upp Maoam och vi gick hem till mig, städade, diskade, drack vin och tittade på Svenska Hollywoodfruar och Glamourama. Nu är det dags för sängen och imorgon ska upp i tid, vi ska bada katt. Jag ska ta bilder. A bien tout.

/Alexis Blom

Albion

Nu börjar det närma sig. London. K-cider i stora mängder, vintage-affärer, brick lane market, camden & soho. Jag sitter här och längtar. Jag har tagit mig ett steg närmare resan och växlat in lite fickpengar. Det kommer bli grymt.



Sam Hilton


Buy it, use it, break it, fix it, trash it, change it, mail - upgrade it,

Ligger hemma och är bakfull. Igår firade jag, Greenwich och Falkenby inskaffandet av GaGa-biljetter med vin och öl. Daft Punk spann runt hela natten. Nu har Maoam kommit hit och hon ska laga en smaskig frukost till oss. Hejdå

/Alexis Blom

Lady GaGa Globen 7 maj bokat och klart!


/ Alexis Blom

hata Anna Bergendahl

Den vi ville minst skulle vinna vann. Vi ville till och med hellre att Pernilla Wahlgren skulle vinna mer än henne. Vi var hemma hos Sam igår, åt mat och kollade på Melodifestivalen. Jävla skit. Hon sjunger dåligt. Det är ett dåligt uppträdande. Hon har dålig röst och fula kläder. ALLT med det bidraget är dåligt. Vi tog nästan lite illa vid oss när hon vann. USCH! Nu ska jag äta chevrè och sura, hela dagen!
/Alexis Blom

00:31

Alice in Wonderland var precis som jag förväntat mig, fantastisk men långtråkig. Och allt hype om 3D greppar jag inte heller. Men Johnny Depp är på top och Tim Burton är som vanligt bäst. Har ätit pizza ikväll också. just for the record. Peace.

/Alexis Blom

Premiere: Lady GaGa - Telephone ft. Beyoncé

I TOLD YOU SHE DIDN'T HAVE A DICK

Rensa datorn, hitta Edith Piaf


Det är alltid lika kul att rensa sin dator och gå igenom en massa skit. Men bland all skit hittade jag en mapp som hette "France with Olga". I sommras så var jag och Olga i Frankrike, vi red på havets stora vågor under en veckas tid. Denna videon är ganska awesome faktiskt!


PS. Jag är numera jävligt aktiv på Twitter och Tumblr!
/ Alexis Blom

Non, je ne regrette rien

Man går ut, bränner pengar man inte har, gör bort sig och somnar på obekväma ställen. Man super skallen av sig och somnar i fyllematen. Man vaknar upp och man slås av ångesten. Ångest, ångest, ångest. Är det meningen att man ska må så dåligt av att ha så kul? Kommer man alltid ha ångest? Oavsett vad man gör? Och oavsett hur gammal man är? Är man inte inne i den delan av sitt liv som man så lätt passerar? Som man ska titta tillbaka på med glädje. Eller är det glädje? Man kanske bara luras och egentligen har, just det, ångest. Vi borde bättra oss. Vi borde agera utan att tänka lite oftare. Kröka mer. Knarka mer. Knulla mer... Jag vet inte, jag kanske har helt fel, men det känns som att ångest är lite passé. Men jag är ju bara ett vanligt fyllesvin, jag kan ha helt fel...
/Alexis Blom

Nostalgi

Vi monster har idag diskuterat gamla minnen och kommit fram till att jag minns de mest otippade sakerna man kan tänka sig. Jag minns allt man inte bör minnas, småsaker som är helt onödiga och knäppa. Mitt första minne av Alexis har jag från en s.k. "hobbygrupp" dit man gick för att vara kreativ och pyssla osv. Han slarvade bort sina nycklar där... Han var galen och hade panik och var jättesur för att han inte kunde hitta dem! Han krälade runt där på golvet som en galning hahaha. Inte trodde jag då att vi idag skulle sitta här typ.. 9 år senare. SJUKT!

Vi diskuterade även hur jordens undergång skulle bli och vad vi skulle göra om vi blev förvarnade. Vi kom fram till att vi ville spendera de sista 2 månaderna inne på frölunda torg med ca 20-30 andra individer av olika slag. Inga andra förutom vi skulle kunna ta sig in och systembolaget och zooaffären skulle vara tillgängliga inifrån torget! Där skulle vi spöka ut oss med mode från diverse affärer, vräka i oss chips och cola från hemköp, göra Indiska till sovrum, hoppa i bollhav och uppträda på scen. Det skulle vara awesome.

Nog för mig. En kopp te väntar. Här nedan följer tre nostalgiska bilder på min käre Alexis från -06.


Jag, Alexis, Mira och Brian hade samlats i mitt s.k. mysrum/filmrum som vi då av någon anledning kallade "the cradle room". Vi skrattade hysteriskt åt något jag inte minns, det var säkert onödigt, men jag minns det inte.... Alexis skrattade i varje fall så mycket att han spydde på min matta. Så här har ni Askungen då han torkar upp sin halvsmälta föda.



Här hade jag och Alexis precis rökt vattenpipa i min trädgård. Vi tog massa knasiga bilder och efter vattenpipsrökandet limmade jag fast en rosa slinga i hans lugg. Det var awesome haha.






XOXO

Sam Hilton


B-R-U-N-O-D-A-Y-A-N



/Alexis Blom

Ensemble nous pouvons conquérir le monde

Idag har jag varit i skolan, tryckt i mig blåbärspaj med Greenwich och Bergenholt och jobbat. Jag har också blivit kär i Gareth Pugh. Väldigt kär. Hans kläder är fantastiska. Kolla bara på detta!

Jag är längre inte sjuk och detta ska firas på nåt sätt. Jag vet att jag har bokat bord på Danilo på fredag. Vi ska nämligen se Alice in Wonderland! Men nu ska jag återgå till att traggla franskaglosor. Ta-ta!

/Alexis Blom

Ljuva drömmar

15:39 Alexis

VET DU VAD JAG DRÖMDE!

att du och jag var på en vanlig kryssning, det var egentlligen en helt vanligt kryssning men av någon anledning så hade sveriges alla bögar hittat dit... den gick till tyskland och när vi väl var framme så hade du glömt att boka hostel

och det var tredje världskriget i tyskland så det var totalt dött på gatorna och din mamma ringde och var skirförbannad

hon skällde ut mig och sa att hon skulle spärra in mig på en anorektiskavdelning och att jag aldrig fick prata med dig igen

15:41 Samantha

AHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

15:41 Alexis

så jävla sjuk dröm!!!! :D:D

15:41 Samantha

HAHAHA ROLIGASTE JAG HÖRT PÅ LÄNGE XDDDD

så typiskt min mamma å bli arg hahha hah h

15:41 Alexis

jag hade sån ångest när jag vaknade...!

ja allt var ganska typiskt tycker jag :p:p

alla är homosexuella, ganska typiskt

din mamma arg, ganska typiskt

inget hostel bokat, typiskt

det är riktig fashionmonster-anda



Kunde inte låta bli!! På Facebook-chatten blottas drömmarna!

Sam Hilton


Sing it for papa, the refuser...


MS Bijoux

MS Bijoux har gjort de TYNGSTA ringarna till våren. Mina kommer imorgon, YES!


/Alexis Blom


bella Ninni

Har isolerat mig hela helgen hemma hos bella Ninni. Har tittat på Avatar och The Imaginarium of Doctor Parnassus. Avatar var, som Fredrick berättade, väldigt lik Pocahontas men den var faktiskt fet. Om två veckor ska jag, Sam och Rank till London. Awesome! Har abstinensbevär efter Paris och önskar att det var sommar...

/Alexis Blom

Cold

Det är fredagkväll och jag är hemma. Förkyld. Eller jävligt ont i halsen i alla fall. Dricker te, som jag förövrigt inte tycker om, och knarkar strepsils... woooooooho. Har fastnat i Glamourama också (!?) som jag också är med i! Ta er en titt på avsnittet då tjejerna är dj's på Push. Nu ska jag äta chevre, tja.

/Alexis Blom

Caipirinha över hela bliss

Drog en fet middag på Kontiki igår. Eller ja den var okej. Tog oss sedan till bliss, träffade Rigby som precis kommit hem från LA. Efter x antal caipirinha hoppade vi in i taxin med riktning mot Anton. Det var där kvällen spårade ur. Smurfen och Mongo-Malin spårade ur, sparkade, punchade och rev varandra. Smurfen flydde fältet och jag och Mongo-Malin irrade runt i Johanneberg till fyra på morgonen (bliss stänger 2 och vi drog långt innan stängningsdags). Vaknade upp av att en full Rigby ringer och väcker mig och då kör vi på en chipsfrukost. Har faktiskt varit med på ett seminarium och ett prov idag så känner ändå att jag presterat bra. Nu ska jag tat' lugnt. A bien tout


/Alexis Blom

Hilton + Rank

Sam Hilton











Jasmine





Snöiga hälsningar

Sam Hilton


Studera mera

Efter en fylla och sedan isolering hos Mongo-Malin bestämde jag mig för lite sporadisk pluggning, jag är ganska sporadisk utav mig förstår ni. Jag mötte upp Sam och hon visade mig att hon köpt en brudklänning, åkte sedan hem och bunkrade upp med jordnötter och cola och satte mig och började plugga. Plugga är inte riktigt min grej, det är bara så. Har aldrig tyckt om det gör det bara när jag måste, helst några timmar innan deadline. Nu har jag skrivit en filmrecension, en bokanalys och en gammal restuppsats om Sovjet kontra Nazityskland. Är lätt värd en fylla nu

I lördags skulle vi ju på Sveagatans invigning. Jävligt udda tillställning. Anttila serverade bål, på väggarna hängde kläder och konsten bestod av, jag vet inte, något i stil med diabilder... 

Sedan tog vi våra enorma kroppshyddor, tog en fördrink på Tigris och ställde sedan in riktning mot Mi Casa. Båda mat och vin flödade i mängder. Fulla och mätta gick vi sedan till Barsidan där vi mötte upp Andreij & Co och stötte sedan på bella Nadire. Jag söp ner både henne och mig själv.

Vid stängningsdags (Mongo-Malin hade försvunnit och Wiklund åkt hem och knullat) gick resterande till la Sacre-Bleu. Patricio försvann redan vid start och jag dansade med Svenska Sydamerikaner. Jag åkte hem, somnade på vagnen, i hallen, på min katt, och vaknade upp morgonen efter av en äcklig bakfylla, iklädd kavaj och med mobilen ringandes under huvudkudden. Det var Mongo-Malin. i mötter upp på Da Matteo och drack kaffe och kedjerökte. Åkte hem till Wiklund och hörde om natten. Och så har det gått ungefär. Imorgon blir det afterwork och middag på Kontiki. Studera mera, det lönar sig!

/ Alexis Blom

Maybe I need some rehab, or maybe just need some sleep

Har totalt snöat in mig på Ke$ha. Grym tjej med grym skiva, döm mig om ni vill, men jag är fast. Klockrena texter och ursköna beats, jag kan inte få nog!

Helgen har varit lugn. Fredagskvällen spenderades hemma hos mig med jasmine och Hultman som sällskap. Vi åt chips, hallon/rabarberpaj och ostmackor framför Fight Club. Det är en av mina absoluta favoritfilmer, jag tröttnar aldrig på den. Tröttnar aldrig på Jazz och Hultman heller för den delen, dem är guld!

På lördagen var det meningen att jag och Alexis skulle dra till sacre bleu men icke.. Jag gjorde mig världens godaste grönsaksgratäng och tvingade mor min att raka av mig håret. Därefter kollade vi på melodifestivalen med 450g ostbågar och 450g dill & gräslökschips. Klarade mig inte länge utan snackset haha.

Men men, nu ska jag dricka te och fortsätta digga Ke$ha tills jag somnar.





Without me, you're nothing

Sam Hilton


Dålig uppdatering

Är hemma hos Mongo-Malin i Onsala. Det enda vi gör är att äta godis och kolla på Glamourama. Skriver mer om helgen när jag kommer hem. A bien tout
/ Alexis Blom