Sleep Talk

Denna morgon har jag 4 saker att kommentera.

1. Andreas och Alice sög i idol igår, USCH.
2. Mina nya reebok easytone är jättegrymma.
3. Tycker det var lite dåligt av min pappa att sno med sig alla mina multivitamintabletter till sin jobbutflyktsgrejs.
4. SLEEP TALK APPEN TILL IPHONE ÄR JÄTTEKUL. Kostar 7kronor. Den aktiveras under natten då den hör ett ljud. Jag hade ingen aning om att jag pratade i sömnen..... Det gör jag tydligen, och jag låter jättearg och jätteseriös!!!

Nu ska jag se på one tree hill som den serienörd jag är.

KISSKISS

/Sam Hilton

superdåligabloggare

Ingen av oss bloggar för tillfället. Men jag har varit sämst på senaste så här får ni två roliga bilder från helgen.

Lördagskvällen skulle spenderats på Haket där det var The Beatles kväll men då en i sällskapet oturligt nog blivit portad från stället fick vi ändra planerna. Vi bestämde oss då för att dra till Flame och sjunga karaoke men det visade sig vara stängt. Vi blev för stunden lite tårögda men vi bestämde oss strax för att dra till Lust där det var ponnykväll eller nåt. Vi stötte på massa roligt folk och älskade blöj-anton var där!!! Så efter några timmars dansande begav jag mig i sällskap med Anton till vad vi trodde var Styrbord Babord... Vi var ganska berusade så vi hamnade istället på Rio-Rio.. Där blev det inte långvarigt, jag och Anton skiljdes åt på okänt sätt och någon man i 25års åldern försökte lära mig dansa salsa. Det gick sådär. Till slut begav jag mig i varje fall till rätt båt där jag mötte upp en vän med några vänner, haha låter fint. Denne vän träffade jag på hultsfred för något år sen och vi rev loss rejält där så att säga. På styrbord babord minns jag dock inte riktigt vad som hände men jag vet att jag fick en öl. Jag stötte i varje fall på en irländare då jag skulle ta mig hem och eftersom han bodde ganska nära mig ringde han efter en taxi till oss. Jag gick hem ifrån smycketorget där taxin släppte av mig och somnade sedan in.  Känner att det blev ett ganska anonymt inlägg men med "vi" menar jag mig själv, Jasmine, Oskar och till viss del Tajana.

Det var min lördag. Och jag har inte så mycket mer att tillägga förutom att jag höll på att dö igår. Åk aldrig ut med en motorbåt med två gasturbiner.... Ena turbinen exploderade och jag fick panik. Det brann massor och jag kan inte ens använda en brandsläckare. Min pappa brände upp halva håret, ögonbrynen och ögonfransarna så han ser jätterolig ut nu. MEN FAN. Är glad att jag lever. Tycker synd om min pappa som jobbat med båten varje dag sedan typ maj månad och så händer det här vid provkörningen. Han kommer få göra om allting nästa år, men jag tror vi har bestämt oss för vanliga dieselmotorer då. Kommer aldrig våga sätta mig i en båt med gasturbiner igen iaf, USCH USCH USCH.............

Jaja, nog för mig. Jag skriver alldeles för onödiga saker och ingenting av värde.

Så en cigg för mig och sedan lite sömn.

Pusspuss

/Sam Hilton

Ministry of sound @ Elephant & Castle


I fredags var vi på Ministry of Sound, väldigt kända Ministry of Sound. Det var inte alls något speciellt. Men vi hade kul!

Clubbin' is so 2000 and late, Egging is so 3008


We were at Sketch tuesday night. AWESPLENDOM!

/ Alexis Blom

This is England '86

Min dator har inte velat fungera på sistone vilket har resulterat i att jag varit död här på bloggen. Alexis är i London och jag saknade honom massor igår. Blev spontant sugen på öl och jag känner ingen som är lika galen som honom vad det gäller att ta sig en måndagsöl. Jag önskar jag hade följt med till London. Så fort jag får pengar blir det dit jag flyr. Sitter här och väntar galet på att andra avsnittet av This is England '86 ska komma ut. Galet rolig serie om man gillade This is England filmen. Dock ser personerna lite annorlunda ut nu och är inte längre utåtstående skinheads. Shaun blir kallad ginger hela tiden och jag skrattade tokigt mycket. Jag älskar den!
Nu ska jag ta mig en kopp te och en morgoncigg.
Cheerio!
/Sam Hilton

LND

Hej mina vänner. Just nu ligger jag i min säng som luktar nytvättade lakan. Jag landade strax innan elva i förmiddags. Lokal tid. På min balkong bor det två jätte stora spindlar. Brittiska spindlar. Jag avskyr spindlar. Även fast min första dag i London har varit strålande så saknar jag mina fina vänner hemma i Göteborg. Ni är bäst. Nu ska jag återgå till min säng, jag ska upp tidigt imorgon. Första dagen i skolan. Känns som man börjar första året i grundskolan igen. Papper och penna, hej! Love Alexis Blom

Farväl

Imorgon flyttar jag till London. Just nu är första gången på länge jag uppskattar Göteborg. Det är lite sorgset att ta förväl av alla. Men imorgon, imorgon då smäller det.

/ Alexis Blom

Jag röstar för ett rättvist Sverige/ Alexis Bloom

David LaChapelle masterpiece: Amandra Lepore for MAC

Denna videon är verkligen helt fantastisk! Regisserad av David LaChapelle för MAC. Nudity!


/ Alexis Bloom 
Powered by Podbean.com

sju dagar kvar

Om exakt en vecka flyttar jag till London. Jösses. Det ska hinnas med mycket innan dess. Olika tillställningar och planering och förberedning och packning. Jag vill säga hejdå. Till er alla. Därför föreslår jag att ni kommer till Styrbord Babord på onsdag. Det är deras sista klubb "Det är nu det händer" för denna sommaren. Och även för mig. Hejdå Göteborg. Inte långt kvar nu.

/ Alexis Bloom

Paris by night

Från Vogue Paris September. Åh vad jag saknar och längtar efter Paris. Kan knappt vänta till fashionweek. Hoppas september går fort.

/ Alexis Bloom

Maraton


Vaknade tjugo över åtta i morse, gick och la mig klockan tre i natt. Nu sitter jag och lyssnar på postrock. Har inte någon direkt förklaring till varför. Jag tar en paus i mitt filmmaraton. Har kollat på flera filmer från listan faktiskt. North by Nortwest, Dr. Strangelove och Citizen Kane. North by Northwest var den bästa. Nu ska jag kolla på Hitchcocks Vertigo. Ikväll ska jag till Fängelset och se Brian och hans Tim, Face Berlin. Ringadingding!

/ Alexis Bloom

Fashion Night Out

Om exakt en vecka börjar Anna Wintours (Chefredaktör Vogue US) innovativa satsning som startade förra året. Över hela världen, med New York som huvudstad, kan man shoppa full som som ett svin. Shoppa nattetid. Anna hon själv blev intervjuad tillsammans med Marc Jacobs av Jimmy Fallon under Late Night nu i veckan. Kolla på intervjun här.


/ Alexis Bloom

V #67

Marc Jacobs & Lady GaGa


Lady Bunny & Mark Ronson


Kalup Lincy & Chloë Sevigny

via fgr

/ Alexis Bloom

It's Lanvin

LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN
LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN
LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN
LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN H&M LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN
LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN
LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN
LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN
LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN
LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN
LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN
LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN
LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN LANVIN