Slut för nu

God dag, god natt. Fashionmonsters tar en break, med eller utan båda skribenterna. Allting tar sin tid och allting går som det går. Tack för mycket och fuck you för det mesta. Rock on!

/ Oraklet

twentyTonåren är förbi.
Jag är glad och nu ska jag sova så jag kan vakna så jag kan bli full.

GOD AFTON

/Sam Hilton

peachPersiko-morgonfrill och en Empa.

Nu ska jag och Alexis gå hem till mig och packa in håren i ägg,olivolja och banan.

PUSS

/Sam Hilton

Beauty KillerÄlskar Jeffree, kan inte rå för det.

/Sam Hilton

Structured Youth

Alexander Wang Pre-Fall 11

Har alltid varit ett fan av Wangs androgynitet. Dessa plagg till exempel, skulle jag kunna döda för att komma åt. Men det får vi vänta med tills Paris (!!). Ja, jag ska till Paris i februari. Paris med min Jasmine.

PS. Jag är för mycket hipster för att tycka att Klings kollektion för H&M inte är en sell out. Därför tänker jag inte skriva något mer om varken henne eller kollektionen framöver. DS.

/ Alexis Blom

ELECTRIC SUGARPOP

 

/Sam HiltonPerfect Day

Har idag fått reda på att jag kom in som reserv på kursen Social kontroll i det samtida samhället, är hur glad som helst. Gillar dock inte att mina planer på att stå utanför systembolaget då det öppnar på min födelsedag går i kras då första föreläsningen äger rum 19:e januari 09:15. Får göra mitt första riktiga besök på min rast mellan 11-12 istället så jag klagar inte! Har även gjort syntest och skickat in ansökan om nytt körkortstillstånd så snart kommer jag igång med övningskörningen igen också. ÄR TAGGAD INFÖR FRAMTIDEN AH. Har även bestämt mig, tror jag, för att plugga på Malta efter sommaren. SÅ CHILL PÅ DET. Nu ska jag dra till MMA-träning och trötta ut mig.

KICK-ASS bild innan rockbaren i fredags, tyckte den var peppande.

XOXO / SAM HILTON

Fumée

Som de flesta kanske redan vet så bestämde jag mig strax innan nyår för att stanna ett lite längre tag i Göteborg. Jag skulle egentligen åkt tillbaka till London den tjugoåttonde december men fick helt enkelt ett sug för att stanna kvar. Igår kväll kom ångesten... "Varför är jag kvar här?, Vad har jag gett mig in på?, Jag tycker ju inte ens om Göteborg!". Som vanligt botas ångest av sömn och när jag vaknade upp i morse kändes allt betydligt mycket lättare. Det är ju trots allt ganska förnuftigt att stanna kvar ett tag till med tanke på min och Sams 20-års dagar. Så ja, bara så ni vet, jag stannar under min fläkt och röker några fler cigaretter ett tag till.

/ Alexis Blom

Dagens

Vaknade upp på Hönö, åt lite hönökaka, åkte färja, tog en cigg, åkte buss, tog en cigg, kollade i stan, tog en cigg, drog till varbergsgatan och ica maxi, tog en cigg, mötte upp Rickie+flickvän, åkte bil, tog en cigg, gav min streckgubbe+robot en liten vän+hund(ny tatuering), tog en cigg & gick till korsvägen, tog bussen, tog en cigg. Okej, fyfan va tråkigt. Det jag ville komma fram till är att jag har tatuerat mig idag och min mamma är skitsur och tycker jag är omogen. Men kom på att jag gjorde massa när jag kom hem och orkar inte skriva allt i mitt tråkiga format. Och nu är jag tråkig igen. Nåväl. Jag skulle dragit till Alexis förut men min mamma var för arg. Så nu ska jag sova så jag kan vakna och hitta på nåt kul.CHERIO

/Sam Hilton

Maoam & Mango-Malin

Efterfest. Ingenting mer att säga om saken.

/ Alexis Blom

hausofmonsters


Sitter hos Alexis nu och här var hans middag. Delikat!
Vi har kollat på Control and I love it!!
Nu sitter vi med varsin laptop i knät och är supersociala!

/Sam Hilton

STREET

Jag har blivit fotograferad fram och tillbaka i höstas och fick precis ett sample från en streetstyle tidning. Gjorde också en udda session med japanska ELLE, ska vli tvärkul att se när bilderna kommer.

/ Alexis Blom

Måndag, Kellys+Pingisklubben.Gårdagen var brutal. Jag mår så jävla dåligt nu, fetaste bakfyllan på LÄNGE. ÅNGEST.

/Sam Hilton

BORN THIS WAY

Den trettonde februari släpper Lady GaGa sin nya singel från hennes uppkommande album 'Born This Way'. Här är ett marknadsförande foto taget av Nick Knight. Februari kommer tveklöst att bli årets bästa månad. Mer om det en annan gång.

/ Alexis Blom

ONE YEAR ANNIVERSARY


Ett år har gått innehållande våld, droger och polisanmälningar. Nu tar vi nya tag och planerar storslagna fester. Hoppas ni står ut med nya upptåg och bravader.

/ Alexis Blom & Sam Hilton